Suhrs Højskole: Smag på eddike

Cooking i byen · Indre by Suhrs Højskole

Eddike er et fantastisk element i køkkenet, og er både en kompliceret kunst at fremstille og samtidig også en helt naturlig proces, man kan anvende i sit eget køkken.

Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mathias Skovmand, adjunkt i madkundskab på læreruddannelsen og hobbyvinbonde. Mathias Skovmand præsenterer fremgangsmåderne til de klassiske balsamiske årgangseddiker med lagring på adskillige træfade og videnskabelig styring - men giver også en indføring i, hvordan du selv kan fremstille og smagssætte eddiker fra simple lager- og vineddiker til eget brug.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. kartofler, eddike, chokolade og naturvin. De afholdes alle torsdag den 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.

Om Suhrs Højskol
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 

Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
25.08
16.30 – 18.00 65 kr.

Find event

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Vinegar tasting

This event will be held in Danish.