Udsolgt

Kokketræf på Salon

Cooking i byen · Indre by Salon Fit for english speakers

Under Copenhagen Cooking har du en helt unik mulighed for at være gæst til en middag i særklasse.

Tre topkokke, Dak, Thomas Hermann og Kamilla Seidler mødes med legenden Røde Claus på Salon til en overdådig middag. Sammen har de udviklet en særlig smagfuld menu, som består af fire snacks, fire retter og en dessert, samt en dertilhørende vinmenu.

Dak Wichangoen
Dak er tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin, som ligger på Nørrebro i København. Derudover er hun uddannet på Brødrene Koch i Århus og har været gæstedommer i Masterchef flere gange og er fra sæson 7 en del af det faste dommerteam.

Thomas Herman
Thomas blev udlært i 1996 på Restaurant Børkop Vandmølle, og herefter har han arbejdet på blandt andet Falsled Kro på Fyn, Arzak i San Sebastián, La Broche i Madrid og i en årrække som køkkenchef i Kong Hans Kælder. Herman åbnede i 2008 restaurant Herman i Tivolis Hotel Nimb og modtog 10 måneder efter 1 stjerne i Michelin-guiden.

Kamilla Seidler
Kamilla er tidligere chefkok på restaurant Gustu i La Paz, Bolivia. I 2016 blev hun kåret til den bedste kvindelige kok Latinamerikas 50 Best Restaurants. I dag styrer hun køkkenet og er direktør for Restaurant Lola på Christianshavn, der serverer sydamerikansk inspireret mad og arbejder med social bæredygtighed i restaurationsbranchen. 

Claus Christensen - Den Røde
Claus er et ikon i den danske restaurationsbranche og for mange kokke. Han drev og ejede i 28 år den legendariske Restaurant Gammel Mønt. I 2018 skiftede han komfuret på Gammel Mønt ud med Restaurant Salon i Bredgade. 

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
22.08
18.30 1.999 kr.

Find event

Salon
Bredgade 63
1260 København K

Chef meeting

During Copenhagen Cooking, you have the unique opportunity to be a guest at a dinner in a class of its own.


Three top chefs, Dak, Thomas Hermann and Kamilla Seidler meet with Røde Claus at Salon for a sumptuous dinner. Together, they have developed a particularly tasty menu, which consists of four snacks, four dishes and a dessert, as well as an associated wine menu.


Dak Wichangoen


Dak is a former head chef at the Michelin-starred restaurant Kiin Kiin, which is located in Nørrebro in Copenhagen. In addition, she is educated at Brødrene Koch in Aarhus and has been a guest judge in Masterchef several times and is from season 7 part of the permanent referee team.


Thomas Herman


Thomas was apprenticed in 1996 at Restaurant Børkop Watermill, and since then he has worked at Falsled Kro on Fyn, Arzak in San Sebastián, La Broche in Madrid and for a number of years as head chef at Kong Hans Kælder. Herman opened in 2008 restaurant Herman in Tivolis Hotel Nimb and received 10 months after 1 star in the Michelin guide.


Kamilla Seidler

Kamilla is a former head chef at restaurant Gustu i La Paz, Bolivia. in 2016 she was awarded the title as the best female chef in Latinamerica's 50 Best Restaurants.


Claus Christensen - Den Røde
Claus is a living legend in the restaurant industry and among chefs. For 28 years he owned and ran the legendary Restaurant Gammel Mønt. In 2018 he changed sites for Restaurant Salon in Bredgade from where he continues to cook amazing meals. 


The price below is excluding ticket fees.