En hyldest til madpakken

Cooking i byen · Indre by Arbejdermuseet x Restaurant Café & Øl-Halle

Restaurant Café & Øl-Halle og Arbejdermuseet inviterer under Copenhagen Cooking til et enestående arrangement med mad, drikke og foredrag.

Her kan du få historien om danskernes madpakkekultur, mens du får smagsprøver på forskellige perioders madpakker og skyller efter med stjernepilsner og en kryddersnaps lagret specielt til hovedstadens indbyggere og gæster. Bagefter kan du kaste dig over restaurantens store smørrebrødsbord.

Under foredraget serveres en række udvalgte smagsprøver fra forskellige perioders madpakker:
1.del: Arbejderne flytter til byen: Fedt og æg.
2. del: Kolonihave og 8-timers arbejdsdag: Tomater.
3. del: Krigs- og krisetider: Krigsfisk og strukket smør.
4. del: Køleskab og kvinden på arbejdsmarkedet: Kartoffel & mayonnaise
Drikke undervejs: Stjernepilsner og skovmærkesnaps

Læs mere om Arbejdermuseet her

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08 28.08
11.00 – 13.30 350 kr.

Find event

Restaurant Café Øl & Halle
Rømersgade 22
1362

A tribute to the lunch pack

Restaurant Café & Øl-halle and the Workers Museum invites you to a special lunch with a tasting session and a talk.


We will serve you the history about the Dane's lunch pack culture while you taste bites of lunch packs from different time periods while you drink the worker's Stjernepilsner beer and a homemade schnapps made especially for the Copenhageners and its guests. After the talk you eat a traditional lunch with Danish pastry.


Please note that this event takes place in Danish, you are more than welcome to come and enjoy some good food anyway.


The price below is excluding ticket fees.