Årets festivaløl, Københavner Ale, blev udviklet som en helt særlig hyldest til København og alle de fantastiske madoplevelser, som du hvert år kan opleve til Copenhagen Cooking i slutningen af august. 

Københavner Ale er brygget på gærstammer fra Valby Bakke og inspireret af det københavnske dobbeltøl fra starten af det 19. århundrede. Med 4,6% og en dyb kastanjebrune farve samt noter af mørkristet og karamelliseret malt. Festivaløllen for 2022 var en forfriskende øl med røgnoter, diskret frugt og velproportioneret bitterhed. 

Copenhagen Cooking x Jacobsen - et mangeårigt samarbejde med fokus på smagsoplevelser. 

Traditionen tro samarbejder Copenhagen Cooking og Jacobsen om at skabe smag, oplevelser og sammenhæng mellem maden på tallerkenen og øllen i glasset, når vi brygger årets festivaløl.

Fælles for begge parter er en udpræget interesse, nysgerrighed og passion omkring smag og de mange muligheder, som bliver givet, når vi sammensætter ingredienser og råvarer og øl er ingen undtagelse!

Til Copenhagen Cooking kan du gå på opdagelse i smagsuniverset, når vi byder dig velkommen til bords med årets lækre madoplevelser - og ikke mindst, når vi serverer Jacobsen Københavner Ale til alle vores egne arrangementer. 

I år serverede vi øllen til: