Copenhagen Cooking & Food Festival byder på en række spændende events for dem, der arbejder med mad på den ene eller anden måde; inden for gastronomi, politik, industrien, videnskab, fødevareproduktion osv. Nedenfor kan du få et overblik over de aktiviteter, vi kender nu. Der kan komme flere til løbende. Bemærk at flere af dem kræver personlig invitation eller særlig ansøgningsproces for at kunne deltage.

Freja 1 - dialog.jpg

Freja Symposium

26. august 2019

På Freja Symposium vil over 100 af de dygtigste køkkenchefer og folk fra madbranchen mødes for at drøfte, hvordan vi kan forbedre ligestillingen på ledelsesniveau i den nordiske hotel- og restaurantbranche. Og det skal ikke bare drøftes, symposiet fokuserer også på, hvordan deltagerne kan gøre en forskel, når de går ud af døren igen.

Freja er blevet udviklet af en gruppe af dygtige madkvinder, og deres mission er at samle beslutningstagere og skabe nogle løsninger, som betyder, at mænd og kvinder anerkendes og belønnes ligeværdigt. Symposiet vil blive afholdt på Hotel- og Restaurantskolen i København den 26. august. Detaljeret program og talere vil blive offentliggjort i juni på Frejas website.

Alle fra madbranchen er velkomne. Hvis du har lyst til at være med, kan du købe en billet til 650 kr., der inkluderer netværksmiddag efter symposiet. Køb her

Freja Symposium er tilrettelagt af Copenhagen Cooking & Food Festival i samarbejde med et advisory board af seje madkvinder.

Bite Copenhagen

28.-29. august 2019

Bite Copenhagen er Danmarks mest ambitiøse fødevareudstilling for nationale og internationale fødevareaktører. Med fortællinger om produktion, madglæde og holdninger præsenterer messen fremtidens fødevarer og dermed et billede af landets gastronomiske strømninger.

Fødevareudstillingen byder også på spændende kokkekonkurrencer, heriblandt den danske udtagelses-konkurrence til næste udgave af Bocuse D'Or, kendt som VM for kokke.

Bite Copenhagen afholdes i Bella Center den 28. - 29. august 2019, og der forventes udstillere og gæster fra over 50 forskellige lande. Det er BC Hospitality Group A/S, der står bag messen, i samarbejde med bl.a. Copenhagen Cooking & Food Festival.

Læs mere om Bite her
Foto: Sarah Buthmann
Foto: Sarah Buthmann

World Food Summit - Better Food for More People

29.-30. august 2019

I august 2019 kommer politikere, kokke, eksperter, bloggere og fødevareproducenter fra hele verden til København for at deltage i 'World Food Summit - Better Food for More People'. Topmødet har et globalt perspektiv om at bruge gastronomien til at skabe bedre mad til flere mennesker.

Det er fjerde år i træk, at Miljø- og Fødevareministeriet inviterer til internationalt madtopmøde i København. 

Læs mere her

Copenhagen Food Forum

27.-28. august 2019

Copenhagen Food Forum er et internationalt symposium for topledere i restaurantbranchen. Symposiet fokuserer på virksomheder, der leverer mad af høj kvalitet i regi af et kædekoncept eller med flere restauranter, som ønsker yderligere vækst, og være på forkant med nye trends og udfordringer.

Deltagelse i Copenhagen Food Forum sker per invitation og er forbeholdt en mindre gruppe ledere og ejere. I 2018 deltog 35 restaurantfolk og iværksættere fra hele verden.

For yderligere information om Copenhagen Food Forum kontakt venligst stine@thefoodproject.dk​