Vær en del af Frederiksberg Høstfestival

Siden 2015 har der hvert år i august været samlet mere end 1500 lokale og turister til Høstfest på Frederiksberg Allé. Vores ikoniske Frederiksberg Høstfest afholdes den 18. august og består af en langbordsmiddag, der inviterer til fællesspisning ved et langbord, i samarbejde med udsøgte restauranter og producenter.

Høstfestival er et initiativ, der bygger videre på den succesfulde Høstfest og er særligt tilrettelagte høstevents, der kan opleves i byens rum som for eksempel baggårde, haver og restauranter. Høstfestival afvikles som forskellige events i perioden fra den 18. - 27. august og er bygget op omkring fire aktivitetsspor. Alle aktører på Frederiksberg kan byde ind med aktiviteter under et eller flere af aktivitetssporene. Vi håber at byens mad- og drikkeaktører, kunst og kulturaktører, foreningslivet og andre med interesse har lyst til at byde ind til programmet.

  1. Baggårdshøstfester - med høstfestmiddage og mulighed for take-away-menuer samt cross-over-indslag i samarbejde med kulturaktører fra Frederiksberg.
  2. Havehøstfester - for eksempel picnic i Frederiksbergs Kongehaver og grønne arealer.
  3. Åbne program - hvor alle aktører på Frederiksberg kan byde ind med arrangementer under Høstfesttemaet.
  4. Frederiksberg Høstfest - for specifikke spørgsmål vedrørende Frederiksberg Høstfest kontakt projektleder Simon på simon@thefoodproject.dk.

Frederiksberg Høstfest er støttet af Frederiksberg Kommune og Høstfestival er støttet af Frederiksberg Fonden.

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os