Vær med til 'Den Store Søndagsfrokost'

Copenhagen Cooking 2022 løber fra den 19.-28. august, og i år tilføjer vi en ny stor signaturbegivenhed, når vi afslutter festivalen med 'Den Store Søndagsfrokost'. Begivenheden finder sted den 28. august, kl. 12:00-16:00, hvor selve frokosten starter kl. 13:00.

Den Store Søndagsfrokost afholdes som et langbordsarrangement i et af Københavns smukkeste byrum langs kanalen ved Gammel Strand og Nybrogade overfor Christiansborg og Thorvaldsens Museum. Her får gæsterne mulighed for at deltage i en festlig, lækker og spektakulær frokost, hvor de 1000 gæster kan vælge mellem forskellige spiseoplevelser. 

I 2022 er temaet ’Havet’, og spiseoplevelserne skal derfor fokusere på fisk, skaldyr, tang og andre lækkerier fra havene omkring Danmark. 

Hvis I synes det lyder interessant og har lyst til at vide mere, så kontakt Ida Maria på idamaria@thefoodproject.dk eller Simon på simon@thefoodproject.dk. Deadline for tilmelding er den 6. maj.

 

De fem køkkener

Vi vælger i år fem forskellige restauranter, foreninger, kokke eller lign, som vil løfte opgaven med at lave en lækker og så vidt muligt økologisk menu til 200 gæster. 

Ud over at stå for menuen skal I bidrage med personale, som kan stå for anretning af maden – gerne på fade som gæsterne selv fordeler ved bordene - samt hjælpe med servering/fordeling ved bordene. 

Menu samt pris fastsættes af restauranterne selv. Koncepterne må nemlig gerne være lidt forskellige fra restaurant til restaurant. Vi opfordrer restauranterne til minimum to serveringer så man som gæst får en mere helstøbt oplevelse af måltidet. Prisen pr. billet kan fastsættes indenfor en prisramme på 200-600 kr. 

Selvom temaet er havet, er det vigtigt, at det grønne og planterne får lov at fylde meget i menuerne – vi vil som festival gerne have flere planter på tallerkenerne på alle events og altså også på Den Store Søndagsfrokost. Vi vil derfor sikre os, at frokosten også opleves som grøn og med danske råvarer i centrum.