_RFP4118 copy.jpg

Vær med under Copenhagen Cooking 2022 og vis vores mange gæster, hvad der gør København til verdens bedste madby.

København er en af verdens bedste madbyer - verdens bedste hvis du spørger os her i Copenhagen Cooking!

Det sætter vi fokus på under Copenhagen Cooking fra 19.-28. august 2022, hvor vi præsenterer lækre madevents i hele byen sammen med en række af byens bedste, dygtigste og sjoveste madfolk.

KONTAKT OS

Hvornår: Fredag den 19. august til og med søndag den 28. august.

Hvor: Igen i år er festivalen både til stede i hele byen, samt fra onsdag den 24. august til søndag den 28. august også på Israels Plads ved Torvehallerne.

Hvordan: Alle kan tilmelde events, det eneste det kræver er at I har en god idé til et event og følger nedenstående retningslinjer for events.

Har du allerede den gode idé så tag gerne fat i os, eller tilmeld allerede nu din event i formularen herunder.

Tilmeld event

Hvad er det gode Cooking-event?

Samarbejde: For at skabe unikke og anderledes events vil vi meget gerne have, at alle events er et samarbejde mellem flere aktører. Det kan være en producent, en nabo-restaurant, en fiskehandler, gård, vinmager, brygger, gartner eller lign. Hvis du ikke lige har den gode idé, hjælper vi gerne med at matche jer med den rette samarbejdspartner.

Lækkerhed: Til et Copenhagen Cooking event SKAL der selvfølgelig være noget lækkert at spise – det hele handler jo om mad.

Læring: Vi vil gerne give gæsterne mere end en mæt mave med hjem. Man skal gerne gå klogere eller inspireret fra et Copenhagen Cooking event. Det kan være, at man har mødt en ny råvare, en ny producent, har fået en god historie om stedet, har hørt en talk eller en lille debat, lært at lave en ret, set et sted i byen, man ikke kendte, har mødt et nyt menneske... Mulighederne er mange. Igen hjælper vi gerne med inspiration.

Har du blot en spirende idé til et event, så tag også gerne fat i os – så kan vi sammen få stablet et fedt event sammen!

Da vi er en festival, som fokuserer på unikke events for festivalen, beder vi om, at alle events forholder sig aktivt til ovenstående principper. Derfor forbeholder vi os retten til at afvise arrangementer, som er uden for ovenstående kriterier.