Gode råd til billetsalg Fordele ved at deltage Festivalens retningslinjer Annoncering ved CPH Post Fif til et succesrigt event Vigtige datoer Nyhedsbrev for aktører

Gratis mini seminar for festivalens arrangører

 

Der er i disse år stigende interesse for at bruge aromaer, især i drikke. Med aromaer kan man give gæsterne en særlig duft- og drikkeoplevelse f.eks. med vand, og dermed tilbyde et interessant alternativ til vinmenuer. Men udtræk af krydderier kan også bruges til at løfte f.eks. grøntsagsretter op på et nyt smagsniveau eller til at sammensætte nogle ekstraordinære og duftende cocktails.

Under Copenhagen Cooking & Food Festival er vi derfor stolte af at kunne indbyde til et gratis unikt mini-seminar om aromaer: ”AROMA - Where the artist and the scientist meet”. Her kan man opleve forfatter, fotograf og kok Kille Enna sammen med Jan Grøndal, der er direktør i ’Einar Willumsen’; Nordens største udbyder af smagstilsætning til fødevareindustrien med fokus på naturlige smagsstoffer.

Kille Enna udkommer med sin 10. kogebog i september 2017. Den hedder My Aromatic Kitchen, og her udforsker Enna de aromatiske blandingers muligheder. Det vil Kille og Jan også gøre på mini-seminaret, som varer en time, og her vil du få mulighed for at dufte, smage og blive klogere på en ny tendens i gastronomien.

”AROMA - Where the artist and the scientist meet” afholdes på Copenhagen Cooking & Food festivals centrum på Israels Plads tirsdag den 22. august kl. 10.00. Der er kun 40 pladser, og de fyldes op efter først-til-mølle princippet, så meld dig hurtigt her.