Copenhagen Food Forum

24-25 August 2016:
Skalering af højkvalitetskoncepter
- udfordringer for ’multi-unit’ restauranten i en tid med fokus på bæredygtighed og transparens.

Copenhagen Food Forum er et internationalt symposium for topledere i restaurantbranchen. Symposiet afholdes for første gang i 2016 og fokuserer på virksomheder, der leverer mad af høj kvalitet i regi af et kædekoncept eller med flere restauranter, som ønsker yderligere vækst, at være på forkant med nye trends og udfordringer, og som ønsker at indlede en dialog om øget bæredygtighed.

Deltagelse i Copenhagen Food Forum sker per invitation og er forbeholdt en lille gruppe ledere og ejere. Målet er at skabe en fortrolig atmosfære og en diskussionsbaseret oplevelse. Deltagerlisten lukkes ved 20 deltagere med 10 deltagere fra Danmark og 10 fra andre lande.

Deltagerne inviteres af et advisory board bestående af 8 ledere, der repræsenterer nogle af de mest succesfulde spillere i den danske restaurant-branche.

Copenhagen Food Forum er støttet af Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen og Copenhagen Cooking & Food Festival.​

BUTCHER’S MANIFESTO – MEAT SUMMIT 2016

Folkets Madhus tager initiativ til en europæisk tænke- og udviklingstank, som har til formål at bevare traditioner og oprindeligt håndværk indenfor slagterfaget, herunder charcuteri og pølsemageri.

Tænke- og udviklingstanken har fået navnet BUTCHER’S MANIFESTO og etableres som organisation ved det første konvent under Copenhagen Food & Cooking Festival. Det er fra 19.- 21. august 2016 i Folkets Madhus.

BUTCHER’S MANIFESTO laves i samarbejde med Copenhagen Cooking & Food Festival​.

Læs mere om BUTCHER'S MANIFESTO