Høstfestival - Smag på Nordsjælland

Oplev Smag på Nordsjællands årlige Høstfestival for madhåndværk, kvalitetsråvarer og -produkter, madoplevelser, madkultur og madpolitisk møde om lokale råvarer. Men først og fremmest er Høstfestivalen et sansemættet og unikt tilbud til alle med lyst til god mad og gode råvarer.

Smag på Nordsjælland holder atter Høstfestival mellem de gamle længer på Esrum Møllegård. Her kan du møde nogle af Nordsjællands bedste madhåndværkere, købe nordisk tapas for en flad 20’er, spise på stedet og tage de friske råvarer med hjem.

Mød bonden, vinproducenten, slagteren, chokoladeekvilibristen og bærmanden. Derudover kan du deltage i de mange Food-workshops og lære om mormors gamle tilberedningsmetoder – Lav din egen mayo, surdej eller tykmælk og besøg Syltedronningen der koger dagen lang, mens børnene laver popcorn over bål og ryster deres egen flødeskum. I det store telt kan du deltage i producenternes egne smageskoler eller i spændende fødevaredebatter.

Om aftenen kan du købe billet til den store Høstmiddag, som er lagt i hænderne på Den Skaldede Kok, der med store armbevægelser tryller et gedigent måltid frem – fade, langborde og fest!

Dato: 
lørdag den 22. august kl 10.00 - 16.00
søndag den 23. august kl. 10.00 - 16.00
Venue: 
Esrum Kloster & Møllegård
Adresse: 
Klostergade 11-12, Esrum, 3230 Græsted
Pris: 
Gratis
Arrangør: 
Esrum Kloster & Møllegård