Frederiksberg Høstfest 2015

Frederiksberg Høstfest 2015 er en langbordsmiddag på Frederiksberg Allé, hvor lokale partnerskaber præsenterer smagen af Frederiksberg. Langs den smukke allé stiller vi et langbord op til 1000 gæster og inviterer hele byen til at komme og sidde med ved en kæmpe høstmiddag. Her giver 5 restauranter deres bud på en høstmiddag af årstidens lokale råvarer. Frederiksberg Høstfest er en fejring af årstiden, hvor naboer kan mødes henover fade og tallerkener og se hvad deres bydel har at byde på, når det kommer til mad og fællesskab.

Høstfest har siden tidernes morgen været en begivenhed, hvor man sammen hyldede høstens gaver ved et stort fælles måltid. Selvom vi bor i byen bringes høsten stadig i hus, og efteråret er stadig overflodens tid. Frederiksberg Høstfest er vores tids høsttradition, der fejrer gode råvarer, de ildsjæle der gør noget for det lokale madlandskab, og de fællesskaber der gør Frederiksberg til noget særligt. Høstfesten stiller i år særlig skarpt på fællesskaber. For mad og måltider kan meget mere end at mætte og sprede glæde. God mad samler mennesker, nedbryder barrierer og skaber lokale fællesskaber.

Til Frederiksberg Høstfest samler og sammensætter vi lokale kokke, købmænd, foreninger, med landmænd, urbane haver, og mange flere i partnerskaber og ser hvilke høst-måltider, de skaber. Frederiksberg Høstfest lægger vægt på gastronomisk kvalitet, godt værtsskab og store armbevægelser, men holder samtidigt priserne nede og sørger for at alle føler sig velkomne.

Restauranterne:

Mêlée – Er en fransk restaurant der serverer bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre enkle, veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer for at få en fuldendt madoplevelse. Til Høstfesten serverer Mêlée en tre retters menu

FAMO 51 – Italiensk restaurant der serverer ærlig og enkel italiensk mad, i afslappede og hyggelige omgivelser. Køkkenchefen Toto fra Napoli har til Høstfesten sammensat en menu bestående af snack, pasta og dessert. Praktisk info og mere om menuen følger snarest!

StreetDinners - Organisationen StreetDinners er et konceptuelt madlaboratorium der organiserer middage i byens gader, hvor gæsterne selv er med til at tilberede og dække op til middagen. Til FRB Høstfest er dette en garanti for en middag hvor mad, mennesker, madlavning og fællesspisning går op i en højere enhed.

District Tonkin – Er en underspillet, vietnamesisk restaurant, der serverer autentisk og smagfuld vietnamesisk gademad baseret på autentiske gamle opskrifter.

Byens Høst – Er en alliance mellem Folkets Madhus og en samling af byens urbane haver, foreningen Byhøst og andre organisationer der arbejder for mad og råvarer inde midt i byen. Skelletske serverer uhøjtidelig og innovativ mad baseret på det sæsonen byder på. Sammen serverer Byens Høst en menu med smagen af byen, på råvarer samlet ind fra byens urbane og grønne områder.

Spisehuset Rub & Stub – Rub & Stub er Europas første spisehus, som anvender overskudsvarer i den daglige madproduktion – de redder bl.a. grimme gulerødder, for store kartofler og for små løg og har i nu 2 år serveret gode måltider i deres spisehus på 1. sal i Huset-Kbh.

Dato: 
fredag den 28. august kl. 17.00
Venue: 
Frederiksberg Allé
Adresse: 
Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg
Pris: 
150 DKK
Arrangør: 
Frederiksberg Kommune, Copenhagen Cooking & Byhøst