Copenhagen Cookings Åbningsfest 2015

For at fejre startskuddet på Copenhagen Cookings festival, indbyder vi til en nærværende begivenhed ud over det sædvanlige.

Årets åbningsfest er skabt af I’m a KOMBO i samarbejde med Copenhagen Cooking og vil udfordre din gængse opfattelse af et middagsselskab. Ligesom årets festival har denne eftermiddag fokus på nærvær og fællesskab.

Smagsoplevelserne skræddersys af Studio, I’m a KOMBO, Stedsans, Maritime Nyttehaver, Æblerov, Nordic Bar Syndicate, Toldboden, Copenhagen Distilleri, Rosforth & Rosforth og The Coffee Collective. Hver af disse bidrager med nærvær og fællesskab med deres initiativer, engagement og glæde. Eftermiddagen bliver et møde mellem madkultur fra land, vand og by.

Program for åbningen:

15.30 Ankomst - Dørene åbner kl. 15.15 og lukkes kl. 15.40

15.45 Velkomst og nærvær - H.K.H. Prinsesse Marie forestår åbningen af Copenhagen Cooking.

Taler ved Overborgmester Frank Jensen, Københavns Kommune samt Copenhagen Cookings Bestyrelsesformand Stine Lolk

16.45 Fællesskab om langbordet – en let anretning

17.30 Fravær over kaffen

18.00 Mulighed for at følge fællesskabet videre til SMK Fridays i Afstøbningshallerne og Kødbyens Mad & Marked 300 meter fra Toldboden

Ved åbningsfesten serveres der snacks, drikke og en let anretning. Hoveddelen af deltagerne er inviterede gæster fra den danske madkultur og presse. Der er derfor kun et meget begrænset antal billetter til salg.

Medbring selv nærværet og gå ud i fællesskabet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Dato: 
fredag den 21. august kl. 15.30
Venue: 
Toldboden
Adresse: 
Nordre Toldbod 18-24, 1259 København K
Pris: 
450 DKK
Arrangør: 
Copenhagen Cooking & I'm a KOMBO