GUIDE TIL FESTIVALENS FAMILIE ARRANGEMENTER

23. august: Smag Verden
Skyd weekenden i gang og tag familien med gadefesten Smag Verden lørdag den 23. august, hvor vi hylder københavnernes forskellighed med en sprudlende festival på Prags Boulevard. Der vil være lækker street food fra nogle af hovedstadens gourmetkøkkener, verdensmusik og et hav af events. Læs mere om arrangementet her: Læs mere.

23.-24. & 30.-31. august: Kokkeskole i børnehøjde
I weekenderne inviterer Fisketorvet på Kokkeskole i børnehøjde, hvor madglade børn udfordrer kræsenhed med lækre godter fra havet, som de selv er med til at lave. Carsten Kyster og sønnen Harry, som I kender fra Ramasjang, står for kokkeskolen, hvor børnene lærer at tilberede de lækre fisk og skaldyr. Bagefter kommer Chili Klaus og underholder og så kan I hilse på de søde "klappe-dyr" og Blæksprutten Bertil - Fisketorvets hyggelige maskot. Forældre og bedsteforældre kan kigge på gratis og der er mulighed for at sidde ude i loungeområdet og nyde den lækre mad. Læs mere om arrangementet og køb billet her: Køb billet.

23.-24. august: Høstfestival – Smag på Nordsjælland
Hvis I har lyst til at komme lidt ud af byen, kan I tage til Høstfestival – Smag på Nordsjælland på det historiske Esrum Kloster. Høstmarkedet, der afholdes den 23. og 24. august, byder på boder med velsmagende fristelser direkte fra træ, busk, mark og stald, og der vil også være madworkshops, spisetelt og en masse aktiviteter for både børn og voksne. Læs mere om arrangementet her: Læs mere

26. august: Cooking Kids 2014 - børn der dyster i madhåndværk
Københavns Madhus inviterer for andet år til en dag med fokus på madhåndværk, smag, kvalitet og økologi for både store og små. Først på dagen dyster skoleklasser i madhåndværk, og senere på eftermiddagen, som er åben for alle, vil der være madaktiviteter og smagsprøver til både børn og voksne. Læs mere om arrangementet her

30. august: Sjove børne-cocktails – selvfølgelig uden alkohol
Send de mindste på cocktailkursus hos den økologiske grønthandler ROD, der holder arrangementet Sjove børne-cocktails – selvfølgelig uden alkohol lørdag den 30. august. Kun fantasien sætter grænserne, når børnene sendes på rov i det store lager af frisk frugt og grønt og får lov at slå sig løs til velsmagende og farverig cocktailfest. Læs mere om arrangementet og køb billet her: Køb billet.

30. august: Junior kokkeskole: Grill (13-15 år
Til familiens teenagere afholder Meyers Madhus Junior kokkeskole: Grill (13-15 år), hvor børnene kan tage det helt store grill-kørekort, så de med rette kan indtage pladsen som familiens grillmester! Læs mere om arrangementet og køb billet her: Køb billet

30.-31. august: Arla Food Fest
I kan også tage børnene med til Arla Food Fest i Kongens Have, hvor der vil være spækket med masser af aktiviteter for hele familien. Børnene kan blandt andet smage sig igennem Meyers Madmodsløb, danse sig til en smoothie i YoYo Danceklub og lave deres egen lækre juice sammen med Økologisk Landsforening. Læs mere om arrangementet og køb billet her: Køb billet.

31. august: Nordic Taste Kids
Afslut årets Copenhagen Cooking til gourmetbegivenheden Nordic Taste, hvor Nordic Taste Kids for første gang byder på gourmet i børnehøjde I år afholdes Nordic Taste ved Gefionspringvandet i København. Det er noget for alle, når både Michelin- og gourmetrestauranter byder på enestående smagsprøver og børnene kan deltage i workshops, hvor de lærer om nordiske råvarer og traditioner mens de smager på mange lækre smagsprøver. Læs mere om arrangementet og køb billet her: Køb billet.

Læs mere om Børne Cooking arrangementerne og se hele programmet her:  Børne Cooking Arrangementer