Protektor:

H.K.H Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking & Food Festival.


Copenhagen Cooking & Food Festival arrangeres af ’Food Organisation of Denmark’ (FOOD), der er en non-profit organisation skabt for at øge interessen for dansk & nordisk gastronomi og fødevarekultur. Dette gøres bl.a. gennem PR-indsatser og events, f.eks. står FOOD bag Food Festival i Aarhus.

Copenhagen Cooking & Food Festivals sekretariat består af tre faste medarbejdere samt en række projektansatte og frivillige og har til huse på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Du kan se de aktuelle medarbejdere her.

FOODs bestyrelse udgøres af

  • Formand Kim Rahbek Hansen, Adm. direktør for Sticks’n’Sushi
  • Jakob Bernhard Knudsen, Landedirektør for Arla Danmark
  • Mette Rothmann, Danish Crown
  • Per Krogsgaard Christiansen, Afdelingschef i Miljø- og Fødevareministeriet
  • Andrew Hjuler Crichton, Erhvervsjuridisk direktør i Erhvervs- og Vækstministeriet
  • Marianne Kragh, Uddannelseschef i Horesta
  • Mikkel Aarø-Hansen, Adm. direktør for Wonderful Copenhagen
  • Thomas Jakobsen, Direktør i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

Advisory Board

Vi er glade for, at en række dygtige madfolk har sagt ja til at give os gode råd og ideer, så vi hele tiden kan blive bedre.

I advisory boardet 2017 sidder:

  • Niels Brandt Lønborg, Torvehallerne

  • Kaspar Mørk Arianto, Madklubben

  • Lisa Lov, Relæ

  • Virginia Anne Newton, Geranium

  • Henrik Brinks, Copenhagen Distillery

  • Rasmus Palsgård, feinschmeckeren.dk / Nimb

  • Helle Brønnum Carlsen, N. Zahles Skole

  • Peter Nøhr Christensen, Kost

  • Elisabet Skylare, Nordisk Ministerråd

  • Kristoffer Melson, Byhøst