PRAKTIKANTER TIL FORÅRET/SOMMER 2017

Copenhagen Cooking & Food Festival afvikler hvert år en af nordens største madfestivaler i samarbejde med en lang række kokke, restauranter, kulturinstitutioner, organisationer m.fl. Vi søger nu praktikanter for ca. 3-6 måneder, der med stort gåpåmod vil arbejde med kommunikation, program, tekster og udvikling og planlægning af events.

Primære arbejdsområder:

Som praktikant i foråret vil du være med til at udvikle og forme Copenhagen Cooking & Food Festival 2017. Dit fokus kan være på enten eventplanlægning eller kommunikation og billetsalg. Vi vil i dialog sammensætte dine opgaver i forbindelse med praktikopholdet.

De primære opgaver:

  • Udvikling, planlægning og koordinering af madevents
  • Sociale medier, nyhedsbrev og web
  • Programtekster, korrektur, oversættelse
  • Planlægning og afvikling af netværksmøder for festivalens samarbejdspartnere
  • Billetsalg og distribution
  • Ad hoc sekretariatsopgaver
  • Produktion af grafiske materialer

Det er en fordel hvis du:

  • Du har antennerne ude i forhold til events og madkommunikation
  • Du har flair for at skrive og tale med mange forskellige mennesker
  • Du er dygtig til MS Office
  • Du er flydende i mundtlig og skriftlig engelsk
  • Du har lyst til at indgå i et lille festivalteam og er samarbejdsorienteret
  • Du har ordenssans og kan prioritere opgaver
  • Du er ikke bange for at smøge ærmerne op

Vi tilbyder:

  • En praktikstilling med adgang til et netværk inden for kultur, restauranter og madkommunikation
  • Indblik i, hvordan man omdanner ideer til arrangementer
  • En spændende og udfordrende arbejdsplads med mulighed for at påvirke egne opgaver
  • Relevant erfaring indenfor kommunikation og begivenhedsafvikling 
  • Gode kollegaer med højt humør

Praktikperioden er ulønnet og fuldtid (37 timer om ugen). Det er inkl. frokost. Derfor er det også at vigtigt at praktikken er meritgivende og kan bruges som led i dit studie. Tiltrædelse i andet kvartal i 2017.

Arbejdsstedet vil være på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Har du lyst til at være vores nye praktikant, så send en ansøgning og CV info@copenhagencooking.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

Spørgsmål til praktikopholdet kan rettes til chef for gastronomi og udvikling Lonnie Svarre Hansen på lonnie@thefoodproject.dk

 

Søg praktikpladsen