Om Festivalen

Copenhagen Cooking & Food Festival er for alle, der elsker mad, og 10 dage i slutningen af august hylder vi det nordiske køkken, sæsonens råvarer og den gode spiseoplevelse.

Copenhagen Cooking & Food Festival blev født i 2004, som foreningen Copenhagen Cooking. Elleve år senere, i efteråret 2015, indgik Copenhagen Cooking et samarbejde med FOOD Organisation of Denmark, hvorfra festivalens nuværende navn stammer.

Festivalen har mere end 100.000 besøgende fra både ind- og udland, og siden sin start i 2004 har festivalen arbejdet målrettet på at udbrede kendskabet til den nordiske madkultur fra produkt til måltid. Copenhagen Cooking & Food Festival engagerer hele branchen til at skabe unikke smagsoplevelser af høj kvalitet for både store og små, og vi er Nordeuropas mest toneangivende madfestival.

Festivalens mange unikke events er inddelt i kategorier, der spænder bredt fra gourmetoplevelser og middage i særlige omgivelser til workshops, børnearrangementer og events med fokus på økologi og bæredygtighed. Med andre ord indeholder vores program noget for enhver smag hvad enten du er til Michelin-oplevelser, street food eller kogeskoler.

Vi er en open source festival, og vi opfordrer derfor restauranter, madaktører og andre interesserede til at byde ind med arrangementer til festivalen. Det er gratis at deltage med et arrangement under Copenhagen Cooking & Food Festival, så længe det er et unikt og kreativt arrangement, der giver gæsten en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvis du har spørgsmål vedrørende festivalen, er du meget velkommen til at kontakte festivalens sekretariat. Se kontaktoplysninger under menuen Om festivalen - Team.

 

Disclaimer: Copenhagen Cooking & Food Festival tilbyder en open source festivalplatform til alle festivalens arrangører og gæster, men påtager sig intet ansvar for festivalens arrangementer, hverken i forhold til arrangører, disses aftaleparter eller gæster ved arrangementer.