Frederiksberg Allé bliver under dette års Copenhagen Cooking & Food Festival forvandlet, når Frederiksberg Høstfest for tredje gang omdanner den smukke allé til en kæmpe folkelig høstfest. Med 500 meter langbord og plads til 1400 spisende gæster hylder høstfesten de gode råvarer og mødet mellem land og by.

Mødet mellem land og by
Frederiksberg Høstfest er en ny høsttradition midt i byen - midt på Frederiksberg - som i år for tredje gang hylder landmandens arbejde på marken med en stor folkelig festmiddag, der bliver kreeret af nogle af de bedste restauranter og aktører fra byen. Til høstfesten sætter gæsterne sig til bords omkring langbordet for at nyde en af de syv unikke måltidsoplevelser, som bliver skabt gennem partnerskaber mellem økologiske landmænd og restauranter fra byen. De økologiske landmænd bringer sæsonens bedste råvarer til byen, hvor restauranterne vil skabe hver deres tre-retters høstmenu, og rundt om bordene vil lokale frivillige ildsjæle levere værtsskabet og gøre aftenen til en mindeværdig oplevelse for alle. 

Rundt om høstfesten
Rundt om høstfesten vil det også være muligt at blive klogere på forskellige bæredygtige initiativer i form af workshops, boder og et madmarked. Vi har inviteret de lokale aktører til at være en del af arrangementet, så selvom du ikke har billet til langbordet, så læg endelig vejen forbi høstfesten.

Økologisk Høstmarked 
Til Frederiksberg Høstfest kan du selvfølgelig møde landmændene langs bordet, men du kan besøge landmændene til Økologisk Høstmarked den 2. og 3. september.

Frederiksberg Høstfest er et af Copenhagen Cooking & Food Festivals store signaturevents og bliver til gennem et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune, Foreningen Byhøst, Økologisk Landsforening og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er desuden støttet af Tuborgfondet og Frederiksberg Fonden.

Billetterne til seks af måltidsoplevelserne er allerede sat til salg.



FREDERIKSBERG HØSTFEST - NABOSKAB

Naboskab er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk tre-retters middag i samarbejde mellem tre restauranter, der alle ligger på Frederiksberg Allé. Forretten tilberedes af morskabsteateret Bjørnekælderen, hovedretten kommer fra det moderne forsamlingshus Karmaman og desserten laves selvfølgelig af bydelens chokolademestre fra Frederiksberg Chokolade.

Forretsoplevelse af Bjørnekælderen
Bjørnekælderen værner om traditioner, madkultur og atmosfære samt god mad og drikke. Maden serverer vi i en atmosfære, så man ikke kan høre en knappenål falde, deraf øgenavnet Morskabsteateret!

Hovedretsoplevelse af Karmaman
Karmaman er et moderne forsamlingshus! Atmosfæren er jordnær og med plads til alle lige fra forretningskvinden til metroarbejderen. Karamans værdier bygger på fællesskab, atmosfære, enkelhed, højt til loftet, nytænkning, budskaber, bæredygtighed og økologi for at nævne nogen få.

Dessertoplevelse af Frederiksberg Chokolade
Frederiksberg Chokolade fremstiller altid deres produkter af de mest udsøgte råvarer uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller essenser. De har gennem tiden fuldt med tidens trend lige fra marcipanvariationer til ost, krydderier, trøfler og senest lakrids, men stadig holdt ved alle de gode gamle opskrifter.

Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

Køb billet

FREDERIKSBERG HØSTFEST - NED PÅ JORDEN, UD PÅ VANDET

Vandvid er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk tre-retters middag i partnerskab med to økologiske landmænd og en økologisk fisker.

Vi henter de bedste økologiske råvarer direkte fra havet og jorden. Vi tilsætter store doser kærlighed og tilberedning over levende ild. Vi bager lange brød i kobberforme, og vi forarbejder maden med enkelthed, så råvaren forbliver levende og kan smages og mærkes i al sin naturlige kraft. Råvarerne kommer fra leverandører, som vi kender og har et tæt samarbejde med for at opnå den højeste kvalitet. For eksempel er tømmeret til kalvestalden savet på vores savværk, og vi udvikler en kobberharve til grøntsagsavleren, der forarbejder jorden skånsomt og tilfører planterne højere energi fra kobberets særlige egenskaber.

Både vandet, jorden og ilden vil være repræsenteret i en menu, der starter med den mest delikate varmrøgede økologiske ørred for at fortsætte med det møre og saftige kalvekød fra jerseykalve der har levet et frit og forkælet liv i den smukke natur, hvor også grøntsagsmarkerne og frugtbuske bugner af økologiske herligheder.

Sydhavnens nye restaurantskib er bygget med håndkraft af de bedste materialer fra eget savværk og værksteder – lige fra tømmeret til køkkenvaskene skåret i granit og bordene i smedejern og alverdens træsorter og former. Skibet ligger med unik udsigt til hav og himmel i det nye Sydhavnen, hvor vi tilbereder maden på en stor stenovn – når vi ikke griller under åben himmel på vores specialkonstruerede supergrill. Maden er rustik og sofistikeret på samme tid, fyldt med smage, konsistenser og farver.


Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

Køb billet

FREDERIKSBERG HØSTFEST - MEYERS FAMILIE HØSTMENU UNDER ÅBEN HIMMEL

Meyers Madhus er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk tre-retters middag i partnerskab med en økologisk landmand.

Meyers Madhus flytter fra Nørrebro til Frederiksberg en enkelt aften for at tilberede en menu, som vi alle nyder i fællesskab ved langbordene på Frederiksberg Allé. Tag hele familien med, når Meyers’ kokke tager jer med på en kulinarisk tur rundt i det nordiske køkken med alle de vidunderlige, gode sager, der kommer op af jorden i denne tid.

Til høstfesten fører Meyers jer ind i et univers af nogle af kongerigets bedste økologiske, lokale råvarer, velsmag og godt håndværk. Vi sørger for en hyggelig aften ved langbordene og lover at alle får en dejlig aften med skøn mad.

Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

 

Køb billet

FREDERIKSBERG HØSTFEST - DEN SPONTANE SMAG AF BRUS

BRUS er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk vegetarisk tre-retters middag i partnerskab med en økologisk landmand.

En brusende smag af kvalitet med overraskelser ud igennem menuen, der hylder årets høst og fermenteringens funky smagsrepertoire.

På BRUS arbejder vi med at bringe kvalitetsmad ind i nye rammer. Vores nærmeste nabo er et bryggeri og i forlængelse heraf arbejder vi med fermenteringsprojekter og spontangæringer, som man også kender det fra ølbrygningens verden. Vi hylder sæsonens afgrøder og arbejder med teknikker, der frembringer de bedste smage i de enkelte råvarer.

Køkkenet på BRUS laver mad der afspejler sit omgivende miljø og nærmeste naboer; et bryggeri og en bar. Køkkenchef Christian Gadient laver på én gang simpel og rustik mad, når han parrer klassiske dyder med nyere nordiske og stærke asiatiske twists. Køkkenet arbejder med kvalitetsråvarer og fermenteringsteknikker, der går hånd i hånd med super friskbryggede øl og cocktails fra fad i et urbant og moderne miljø på Nørrebro.

Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

Køb billet

FREDERIKSBERG HØSTFEST - KOKKERIET - SMAGEN AF DET GAMLE DANMARK

Kokkeriet er en del af Frederiksberg Høstfest 2017 og serverer en fantastisk tre-retters middag i partnerskab med en økologisk landmand.

Høstfesten er er en dansk gammel tradition, som stammer helt tilbage fra dengang da landmændene slog korn med le og bandt neg, mens kvinderne syltede, saltede og bryggede øl. Denne stemning vil vi gerne give vores gæster, ved at servere en moderne fortolkning af det traditionelle høstfest måltid.

Kokkeriet er alle fire årstider. Det er spirende, saftige retter om foråret, lette og elegante indtryk om sommeren, længselsfulde, melankolske serveringer om efteråret og trygge, varmende fortolkninger om vinteren. Det er kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi. Med glimt i øjet, nysgerrighed, stædighed og en oprigtig intention om at servere sublim dansk mad rekonstrueret på bedste vis. Noget vi er stolte over at være blevet tildelt en stjerne for i Michelin-guiden.

Hos Kokkeriet går vi meget op i kvalitet og de lokale råvarer, derfor er alle vores råvarer hovedsagelig danske og økologiske. Vi glæder os utrolig meget til at flytte udenfor til hjertet af Frederiksberg, og inviterer til et høstbord, hvor vi vil trylle de bedste råvarer fra de økologiske landmænd til en fantastisk middag under de grønne træer.

Værtskabet ved bordene består derudover af lokale frivillige.

Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

 

Køb billet

FREDERIKSBERG HØSTFEST - TIL MIDDAG HOS TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Timm Vladimirs Køkken er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk tre-retters middag i partnerskab med en økologisk landmand.

Timm Vladimirs Køkken handler om nærvær, relationer og oplevelser, og det er også disse værdier, som vi til årets høstfest vil føre ud i livet gennem vores engagement og vores kulinariske forståelse. På vores madskole er det jo oftest gæsten, der selv tilbereder maden. Men på denne aften kan vores gæster læne sig tilbage, nyde stemningen, smagene og lade sig forkæle, når Timm & Team står klar med en fantastisk tre-retters høst menu i partnerskab med en økologisk landmand og frivillige fra Frederiksberg.

Vi er stolte over, at være en del af årets Frederiksberg Høstfest og glæder os til at være med til at forene jord til bord-princippet, som også spiller en stor rolle i vores dagligdag. Den gode kvalitet, respekten for sæsonerne og ikke mindst vigtigheden i at stoppe madspild er tre værdier, som vi dagligt værner om i Timm Vladimirs Køkken. Organiske restprodukter bliver genanvendt til biobrændsel og vores gæster bliver altid opfordret til at tage deres rester med hjem.

Timm Vladimirs Køkken glæder sig til at gøre Frederiksberg Allé og Høstfest endnu sjovere og mere smagfuld. Vi ser frem til en hyggelig aften, glade mennesker, skøn mad og masser af god høststemning på Frederiksberg.

Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

 

Køb billet

Frederiksberg Høstfest - Anarki & Mêlée’s Høstfest - UDSOLGT

Anarki & Mêlée er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk tre-retters middag i partnerskab med en økologisk landmand.

Til Frederiksberg Høstfest ønsker vi at give de deltagende en hyggelig aften med dem, de holder af og har kær. Den bedste måde at gøre det på er i vores øjne omkring middagsbordet. Vi vil være vært for et godt måltid, veltilberedte råvarer fra de økologiske landmænd, et godt glas vin og forhåbentlig skinnende solvejr.

Vi elsker årstiderne og udnytter de forskellige råvarer, som er tilgængelige, og har sin absolutte smag på præcis dette tidspunkt. Det er hvad vi på Anarki & Mêlée elsker at hylde ved Frederiksberg Høstfest! I hyggeligt selskab med naboer og gode venner, er det hjørnestenene for Frederiksberg Høstfest.

Anarki, som navnet antyder, er vi uden dogmer både hvad angår mad og vin. Vi vil lade os inspirere af hele verden og ikke begrænse os til at passe ind i en bestemt genre bortset fra at være et ærligt og kompromisløst bistrokøkken.

Hos Mêlée serverer vi bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre enkle og veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer for en fuldendt madoplevelse.

Medbring din egen tallerken, bestik og glas. 

Køb billet

Frederiksberg Høstfest partnere