Lækkerier Live: Dessertmiddag med Søllerød Kro

Indre by Magasinet Lækkerier Fit for english speakers
Udsolgt

- Sønderjyske michelin desserter ved langbordsevent i Torvehallerne

Præsenteres af Magasinet Lækkerier & Søllerød Kro

Magasinet Lækkerier og michelinrestauranten Søllerød Kro præsenterer en unik pop-up dessertmiddag med vinmenu tirsdag den 22. august i Torvehallerne.

Som en del af bagemagasinet Lækkeriers kampagne #SpisMereDessert flytter vi michelin-desserterne ud af de mondæne omgivelser på Søllerød Kro og ind på et uformelt langbord i Torvehallerne.

Temaet for dessertmiddagen er Sønderjylland, hvorfra køkkenchefen på Søllerød Kro, Brian Mark Hansen, stammer. Vi skal smage tre desserter i fuld størrelse, og til hver dessert serveres en af Cold Hand Winerys prisvindende frugtvine.

Værter ved eventen er bagemagasinet Lækkeriers chefredaktør Mika Wulff og køkkenchef på Søllerød Kro Brian Mark Hansen. Sidstnævnte anretter desserterne foran gæsterne sammen med sit team.

Brian Mark Hansen er nomineret af Danske Madanmeldere til Årets Ret 2017 i kategorien Sødt & Ost. Vinderne af de forskellige kategorier kåres den 27. august 2017 under Copenhagen Cooking & Food Festival på Israels Plads.

Dessertmiddagen starter præcist på det angivne tidspunkt og varer en time. Billetprisen inkluderer tre-retters dessertmenu, tre glas dessertvin, vand samt et eksemplar af bagemagasinet Lækkerier (værdi 69,-).

Billetpris: 280 kr
Billetten inkluderer:
Tre desserter
Tre glas dessertvin
vand
en eksemplar af bagemagasinet Lækkerier

Dette event er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festivals talentpulje.

I Torvehallerne hylder vi de gode råvarer hver dag, men i den sidste uge i august skruer vi op for blusset. Sammen med resten af København, får vi byen til at syde og boble af velsmag under Copenhagen Cooking & Food Festival.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
22.08
17.00 – 18.00 280 kr.
19.00 – 20.00 280 kr.

Find event

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Lækkerier Live: Desserts with Søllerød Kro

Lækkerier Live: Dessert menu with Søllerød Kro

Michelin starred desserts at long table gathering in Torvehallerne

Presenteted by Magasinet Lækkerier & Søllerød Kro


Magasinet Lækkerier and michelin starred restaurant Søllerød Kro præsents a unique pop-up dessert dinner with winepairing Tuesday 22nd of August at Torvehallerne.

The dessert menu will be themed around the southern Jutland, which is the home region of the head chef af Søllerød Kro, Brian Mark Hansen. We will be tasting 3 different desserts and every servering will be accompanied by a glas of prizewinning fruit wine from Cold Hand Winery.

Editor of Lækkerier, Mika Wulff og head chef at Søllerød Kro Brian Mark Hansen will be hosting the event.

The event is scheduled for one hour and starts on time. Tickets include 3 desserts, 3 glasses ogf dessert wine, water and a copy of the baking magazine Lækkerier.

Ticket price: 280 DKR.