Waste not, want not

Cooking i byen · Vesterbro The Caribbean Housewife Fit for english speakers

Kom og oplev Tableau skabe en spændende kunstinstallation til en række sociale og interaktive middagsbegivenheder lavet af The Caribbean Housewife. 

The Caribbean Housewife slår sig sammen med Tableau på Kitchen Collective, for at løse de væsentlige aspekter af madspild og bæredygtighed ved at bruge økologiske, sæsonbestemte og lokale landbrugsprodukter. Ved at bruge årstidens og lokale råvarer fuldt ud, sikrer vi at en cirkel er fuldendt, og der er intet madspild.

Tableau skaber en stedsspecifik kunstinstallation af sæsonbestemte, lokale frugt- og grøntplanter på forskellige vækststadier, leveret af Økoskabet og jordbruger Neel Seerup. De danske planter som tomat, agurk og courgette med levende grønne blade og smukke blomster er placeret i Kitchen Collective.

Installationen danner et 'nature morte'-inspireret kunstværk, der rækker ud over ren indretning eller ornamentik. Det er fuldt funktionelt og bruges til vores næring. Det fungerer som en spontan og improvisationsopgave for The Caribbean Housewife at lave en kreativ og dejlig plantebaseret middag. Det giver også gæsterne mulighed for at plukke de farverige frugter og grøntsager under middagsarrangementerne. Middagen består af fire retter og er (valgfrit) sammensat med danske økologiske vine fra Nina og Niels Fink - Vejrhøj Vingård.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

 

Følg The Caribbean Housewife på - instagram eller facebook

Følg Tableau på - instagram

Følg Kitchen Collective på - instagram eller facebook

 

Foto af Agnes Saaby Thomsen

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
23.08 26.08
18.00 – 22.00 425-700 kr.

Find event

Kitchen Collective
Slagtehusgade 11A
1715 København V

Waste not, want not

The Caribbean Housewife teams up with Tableau at Kitchen Collective to address the significant aspects of food waste and sustainability by using organic, seasonal, and local farm products. Tableau creates an exciting art installation for a series of social and interactive dinner events prepared by The Caribbean Housewife.


By using seasonal and locally sourced ingredients to its fullest, we assure a circle is completed and nothing is wasted.


ableau creates a site-specific art installation from seasonal, locally sourced fruit and vegetable plants at different stages of growth, supplied by Økoskabet and farmer Neel Seerup. Danish plants such as tomato, cucumber, and courgette with vibrant green leaves and beautiful flowers are placed in the Kitchen Collective space.


The installation forms a ’nature morte’ inspired art work, that goes beyond pure decor or ornamentation. It is fully functional and used for our sustenance. It serves as a spontaneous and improvisational assignment for The Caribbean Housewife to make a creative and delightful plant based dinner. It also permits the guests to pick the colorful fruit and vegetables during the dinner events.


The dinner consists of four courses and is (optionally) paired with Danish organic wines from Nina and Niels Fink - Vejrhøj Vingård.


The price below is excluding ticket fees.


 


Follow The Caribbean Housewife at - instagram or facebook


Follow Tableau at - instagram


Follow Kitchen Collective at - instagram or facebook


 


Foto by Agnes Saaby Thomsen