Eddike er et fantastisk element i køkkenet, og er både en kompliceret kunst at fremstille og samtidig også en helt naturlig proces, man kan anvende i sit eget køkken.
Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mathias Skovmand, adjunkt i madkundskab på læreruddannelsen og hobbyvinbonde. Mathias Skovmand præsenterer fremgangsmåderne til de klassiske balsamiske årgangseddiker med lagring på adskillige træfade og videnskabelig styring - men giver også en indføring i, hvordan du selv kan fremstille og smagssætte eddiker fra simple lager- og vineddiker til eget brug.
Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. kartofler, eddike, chokolade og naturvin. De afholdes alle torsdag den 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.
Om Suhrs Højskol
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur.
Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook