Kokketræf på Salon
Under Copenhagen Cooking har du en helt unik mulighed for at være gæst til en middag i særklasse.
Tre topkokke, Dak, Thomas Hermann og Kamilla Seidler mødes med legenden Røde Claus på Salon til en overdådig middag. Sammen har de udviklet en særlig smagfuld menu, som består af fire snacks, fire retter og en dessert, samt en dertilhørende vinmenu.
Dak Wichangoen
Dak er tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin, som ligger på Nørrebro i København. Derudover er hun uddannet på Brødrene Koch i Århus og har været gæstedommer i Masterchef flere gange og er fra sæson 7 en del af det faste dommerteam.
Thomas Herman
Thomas blev udlært i 1996 på Restaurant Børkop Vandmølle, og herefter har han arbejdet på blandt andet Falsled Kro på Fyn, Arzak i San Sebastián, La Broche i Madrid og i en årrække som køkkenchef i Kong Hans Kælder. Herman åbnede i 2008 restaurant Herman i Tivolis Hotel Nimb og modtog 10 måneder efter 1 stjerne i Michelin-guiden.
Kamilla Seidler
Kamilla er tidligere chefkok på restaurant Gustu i La Paz, Bolivia. I 2016 blev hun kåret til den bedste kvindelige kok Latinamerikas 50 Best Restaurants. I dag styrer hun køkkenet og er direktør for Restaurant Lola på Christianshavn, der serverer sydamerikansk inspireret mad og arbejder med social bæredygtighed i restaurationsbranchen.
Claus Christensen - Den Røde
Claus er et ikon i den danske restaurationsbranche og for mange kokke. Han drev og ejede i 28 år den legendariske Restaurant Gammel Mønt. I 2018 skiftede han komfuret på Gammel Mønt ud med Restaurant Salon i Bredgade.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.