Udsolgt

Neolokal x À terre: A reunion of friends

Cooking i byen · Indre by Neolokal x À terre Fit for english speakers

Til Copenhagen Cooking for fire år siden blev et nyt venskab skabt. Maksut Aşkar, en michelinstjerne kok fra Istanbul bragte hans Istanbulbaserede restaurant neolokal til København og mødtes med Yves Le Lay. 

Nu er året 2022, og efter et par hårde år for industrien, mødes de to venner igen. Denne gang på Yves´ nye restaurant à terre, hvor man vil kunne opleve det anatolinske og franske køkkens sammensmeltning. Det bliver en aften med gode smage fra passionerede håndværkere som dertil vil servere gode historier for de heldige gæster. 

Man kan se frem til en aften fyldt med lækker mad, skønne vine og gode samtaler. 

 

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08
18.00 2.000 kr.

Find event

à terrre
Tordenskjoldsgade 11
1055 København K

Neolokal x À terre: A reunion of friends

During Copenhagen Cooking four years ago, a new friendship was formed. Maksut Aşkar, a star chef from Istanbul, brought his coveted Istanbul-based restaurant neolokal to Copenhagen where he met Yves Le Lay. 


Now the year is 2022, and after some hard years for the industry, the two friends meet again. This time in Yves’ new restaurant à terre, where you will be able to experience Anatolian and French cuisine melt together. An evening of bold tastes from passionate craftsmen, who will share their stories to the lucky few diners.


You can look forward to an evening full of delicious food, scrumptious wines and good conversation.


 


The price below is excluding ticket fees.