Grøn madfestival i Valby
Der bliver meget at opleve, når Hotel- og Restaurantskolen åbner dørene til deres grønne madfestival d. 23. og 24. august. Her sætter de fokus på bæredygtighed og klima i et hverdagsperspektiv gennem råvarer, madlavning, madspild, dyrkning af jorden m.m.
Hotel- og Restaurantskolen har inviteret spændende profiler til at komme og afholde talks, workshops og smagninger. Du kan bl.a. opleve Emilie Quist Kjærgaard, medejer af restaurant Medvind, Christine Bille, grøntsag- og fermenteringsentusiast, Sebastian Holberg, vinder af Bocuse d’or 2021 og mange flere. Der annonceres løbende nye tilføjelser til programmet, som du kan holde øje med her.
Du vil også kunne besøge et madmarked med boder, hvor Hotel- og Restaurantskolen har samlet bæredygtige fødevareproducenter og avlere. Her er der rig mulighed for at smage på lækre produkter og købe dem med hjem, så husk at tage muleposerne med.
Ønsker du at deltage i dette event med dertilhørende middag, kan du købe billet her.