Udsolgt

Langbordsmiddag i Magstræde: Bocuse d'Or Danmark

Cooking i byen · Indre by Copenhagen Cooking 2022 Fit for english speakers

En helt unik gastronomisk oplevelse!

Den ypperligste Bocuse d’Or kogekunst til lyden af opera ved et langbord i Magstræde.

Sebastian Holberg Svendsgaard vandt som ungkok sammen med Ronni Mortensen, souschef på Geranium, sølv ved Bocuse d’Or Verdensmesterskaberne 2021.

Sebastian Holberg Svendsgaard er også denne gang en afgørende del af det danske Bocuse d’Or-team med Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro som kandidat.

Brian Mark Hansen og teamet har i marts i år vundet guld ved Bocuse d’Or Europamesterskaberne.

Menuen består af en let sommeranretning med nogle smagfulde snacks efterfulgt af en fiskeanretning lavet af Sebastian Holberg Svendsgaard. Her vil han demonstrere de raffinerede teknikker og smage, som det kræver at være blandt verdens bedste kokke.

Så du kan forvente både kvalitet, præcision og en uforglemmelig smagsoplevelse.

Bocuse d’Or Danmark håber ved dette arrangement at kunne give flere danskere muligheden for at opleve den absolutte top af dansk gastronomi i unikke omgivelser.

Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en dåse af vores festivaløl Københavner Ale samt et flot Jacobsen glas. Øllen kan byttes til en vand i baren, hvor der også kan købes drikkevarer igennem hele middagen.

Vi glæder os til at se jer i Magstræde den 26. august.

OBS: du skal medbringe dit eget sæt bestik til denne middag.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

 

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08
18.00 – 22.00 325 kr.

Find event

Magstræde
Magstræde 19
1204 Købehavn K

Long table dinner at Magstræde presented på Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking is an annual food festival in Copenhagen.
Every year at the end of August, we gather the absolute best chefs, restaurants, gastro-nerds, cultural institutions and food people for a 10-day celebration of the capital's food scene.


Long table dinner in Magstræde is a unique outdoor long table dinner that revolves around community, neighborhood and togetherness in the old Copenhagen alley. Copenhagen Cooking invites you to join! The historic street Magstræde will form the backdrop for this special dinner, which will consist of unique dishes created by the prestigious chefs in Bocuse d'Or as well as chefs from Spisehuset in Magstræde. In collaboration, the restaurants create a delicious menu that tastes of summer in Copenhagen! In addition to great dining experiences, there is community and closeness on the menu - both locally in the street and with our guests.


Included in the price is also one of our festival beers 'Københavner Ale' as well as a Jacobsen glass. The beer can be exchanged for a water on the day.


Copenhagen Cooking hope you feel like attending a joint long table dinner in Magstræde.


The price below is excluding ticket fees.