Udsolgt

Kan koen binde CO2'en?

Cooking i byen · Nordvest Bispebjerg og Frederiksberg Hospital Fit for english speakers

Oksekød med saft, kraft og god samvittighed!

Oksekød er en af tidens mest udskældte fødevarer. Så hvordan kan det være, at der stadig er oksekød på menuen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital?

I hospitalskøkkenet tror de på, at oksekød kan være på menuen med omtanke og det rette valg. I hospitalets eget slagteri bliver de store biodynamiske køer skåret op, og sammen med økologiske råvarer og hjemmedyrkede krydderurter bliver der tryllet nærende og velsmagende retter frem til patienterne. Og næsten uden madspild.

Samarbejde
Menuen du nyder i aften er blevet til i samarbejde med Offsides sociale have, som driver vores gartneri og også er et værested for socialt sårbare. Kødet er fra Labøllegaard på Fyn, hvor bondekonen mener, at koen kan binde CO2.

Lækkerhed Til dagligt laver vi mad til patienter. Deres mad skal ikke blot være nærende og sund. Den skal også tage sig lækkert ud, så patienterne får appetit og hurtigere kommer sig oven på deres sygdomsforløb.

Læring
Hos os handler mad også om den gode historie. Om den økologiske råvare, honningen fra egne bistader, æblerne fra egen frugtlund og koen som bliver brugt (næsten) fra mule til hale.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08 25.08
17.30 – 20.00 100 kr.

Find event

Bispebjerg Hospital
Esther Ammundsensvej 29C, stuen
2400 København NV

The cow binds CO2

Eating beef with a good conscience!


Beef is one of the most reviled foods of our time. So how can it be that there is still beef on the menu at Bispebjerg and Frederiksberg Hospital?
In the hospital kitchen, they believe that beef can be both CO2 friendly and sustainable. In the hospital's own slaughterhouse, the large animals are cut up, and together with organic ingredients and home-grown herbs, nutritious and tasty dishes are conjured up for the patients. And almost without food waste.


The price below is excluding ticket fees.