Zürich møder København på Festivalpladsen

Festivalpladsen · Indre by Zürich møder København på Festivalpladsen Fit for english speakers

Du kender sikkert til schweizisk chokolade, de mange lækre oste og müsli. Men vidste du, at madscenen ligesom herhjemme er gået i retning af mere bæredygtighed, mere innovation og flere lokale råvarer? Og at metropolen Zürich står i spidsen for den udvikling?

Under Copenhagen Cooking forener vi to af verdens mest fremtrædende madbyer; København og Zürich under overskriften Zürich møder København. Zürich har inviteret en række af byens mest ambitiøse kokke, dedikerede madhåndværkere og innovative producenter til en række af middage, workshops og smagsoplevelser, der sætter spot på Zürichs madkultur.

På Festivalpladsen på Israels Plads i København kan du møde innovative producenter, madhåndværkere og kokke fra Zürich.

Programmet byder på smagninger, workshops og smagfulde oplæg. Tag til chokoladesmagning med søstrene Laura og Fabia Löw, smag den klassiske schweiziske kage biberli og lær om genopdagelsen af et gammelt håndværk eller tag med til alkoholfri aperitivo.

Du kan også møde Mika Lanz, der er førende inden for urbane fødevaresystemer i Zürich, Esther Kern, der arbejder med nose to tail-princippet med grønsager eller Sara Hochuli og Silvan Leibacher, der arbejder med plantebaserede alternativer til æg.

Mød alle vennerne fra Zürich i deres telt på festivalpladsen fra torsdag 24. august til søndag 27. august.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08 27.08
Hele dagen Gratis

Find event

Festivalpladsen
Israels Plads
1360 København K
Danmark

Zürich meets Copenhagen on the festival square

You are probably familiar with Swiss chocolate, their many cheeses, and muesli. But did you know that the food scene, just like in Copenhagen, has been moving towards more sustainability, innovation, and local ingredients? And that the metropolis Zurich is at the forefront of this development?


During Copenhagen Cooking, we bring together two of the world's most prominent food cities: Copenhagen and Zurich, under the theme “Zurich meets Copenhagen.” Zurich has invited a number of its most ambitious chefs, dedicated artisans, and innovative producers to a series of dinners, workshops, and taste experiences that showcase Zurich's food culture.


At the Festival Square at Israels Plads, you can meet innovative producers, food artisans, and chefs from Zurich.


The program offers tastings, workshops, and flavorful presentations. Attend a chocolate tasting with the sisters Laura and Fabia Löw, taste the classic Swiss cake called biberli, and learn about the rediscovery of an ancient craft, or explore locally produced non-alcoholic spirits from Zurich.


You can also meet Mika Lanz, a leading figure in urban food systems in Zurich, Esther Kern, who works with the nose-to-tail principle applied to vegetables, or Sara Hochuli and Silvan Leibacher, who specialize in plant-based alternatives to eggs.


Meet all the friends from Zurich in their tent on the festival square from August 24th to 27th.