Zürich møder København på Festivalpladsen
Du kender sikkert til schweizisk chokolade, de mange lækre oste og müsli. Men vidste du, at madscenen ligesom herhjemme er gået i retning af mere bæredygtighed, mere innovation og flere lokale råvarer? Og at metropolen Zürich står i spidsen for den udvikling?
Under Copenhagen Cooking forener vi to af verdens mest fremtrædende madbyer; København og Zürich under overskriften Zürich møder København. Zürich har inviteret en række af byens mest ambitiøse kokke, dedikerede madhåndværkere og innovative producenter til en række af middage, workshops og smagsoplevelser, der sætter spot på Zürichs madkultur.
På Festivalpladsen på Israels Plads i København kan du møde innovative producenter, madhåndværkere og kokke fra Zürich.
Programmet byder på smagninger, workshops og smagfulde oplæg. Tag til chokoladesmagning med søstrene Laura og Fabia Löw, smag den klassiske schweiziske kage biberli og lær om genopdagelsen af et gammelt håndværk eller tag med til alkoholfri aperitivo.
Du kan også møde Mika Lanz, der er førende inden for urbane fødevaresystemer i Zürich, Esther Kern, der arbejder med nose to tail-princippet med grønsager eller Sara Hochuli og Silvan Leibacher, der arbejder med plantebaserede alternativer til æg.
Mød alle vennerne fra Zürich i deres telt på festivalpladsen fra torsdag 24. august til søndag 27. august.