Smag pølser fra mikas - en frontløber i urban fødevareproduktion
Mød Mike Lanz, en af frontløberne indenfor urban fødevareproduktion i Zürich!
Mika Lanz står bag mikas, der producerer pølser under mottoet "Mit oder ohne fleisch? Ist doch ein wurst!".
mikas to pølser, Stadtjäger og Zwickerli, er fremstillet af 100 % økologisk kød fra Zürich. Og fordi Mike Lanz er så vild med pølser, har han brugt over 2 år på at eksperimentere med en plantebaseret råpølse fremstillet af grøntsager uden tilsætningsstoffer og industrielle ingredienser.
Mød Mike Lanz på Israels Plads og bliv klogere på hans arbejde med urban fødevareproduktion, smag hans innovative pølser og lær om hvad der gør urban fødevareproduktion så attraktiv og vigtig for en by.
Eventet er gratis, men der er begrænsede pladser, så bestil billet gennem linket nedenfor.
Din vært
mikas Instagram
En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.
”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske storby.