Udsolgt

Smag pølser fra mikas - en frontløber i urban fødevareproduktion

Festivalpladsen · Indre by Zürich møder København på Festivalpladsen Fit for english speakers

Mød Mike Lanz, en af frontløberne indenfor urban fødevareproduktion i Zürich! 

Mika Lanz står bag mikas, der producerer pølser under mottoet "Mit oder ohne fleisch? Ist doch ein wurst!".

mikas to pølser, Stadtjäger og Zwickerli, er fremstillet af 100 % økologisk kød fra Zürich. Og fordi Mike Lanz er så vild med pølser, har han brugt over 2 år på at eksperimentere med en plantebaseret råpølse fremstillet af grøntsager uden tilsætningsstoffer og industrielle ingredienser.

Mød Mike Lanz på Israels Plads og bliv klogere på hans arbejde med urban fødevareproduktion, smag hans innovative pølser og lær om hvad der gør urban fødevareproduktion så attraktiv og vigtig for en by. 

Eventet er gratis, men der er begrænsede pladser, så bestil billet gennem linket nedenfor.

Din vært
mikas Instagram


En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske storby.

Læs mere om ”Zürich møder København” her.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08
13.00 – 13.45 Gratis

Find event

Copenhagen Cooking & Friends Tent
Israels Plads
1361 København K

Meet pioneers of the Zurich food scene

Meet Mika Lanz, one of the pioneers of urban food production in Zurich! 


Mika Lanz is the founder of mikas, a company that produces sausages under the motto "Mit oder ohne fleisch? Ist doch ein wurst!" (meaning "With or without meat? It's all the same sausage!") 


The two sausages, Stadtjäger and Zwickerli, are made from 100% organic meat from Zurich showcasing urban food production. And because Mika Lanz is so passionate about sausages, he has spent over 2 years experimenting with a plant-based raw sausage made from vegetables without additives and industrial ingredients.


At the Festival Square Mika Lanz will tell the story of why he invented a sausage made from city raised animals 13 years ago, what the challenges in the development of a vegan dry sausage were and what makes urban food production so attractive and important for a vivid city.


Oh, and of course you get to taste his delicious sausages!


The event is free, but there is limited space. Book your ticket below. 


Your host
mikas Instagram

A part of Zurich meets Copenhagen
Under the headline "Zurich meets Copenhagen," Copenhagen Cooking presents a friendship city for the first time.


"Zurich meets Copenhagen" consists of a series of events at local venues as well as activities at the Festival Square at Israels Plads from August 24th to 27th, where guests can explore gastronomy, art, and culture from the Swiss metropolis.


Read more about "Zurich meets Copenhagen" here.