Udsolgt

Kager og veganske pølser: Mød frontløberne fra Zürichs madscene

Festivalpladsen · Indre by Zürich møder København på Festivalpladsen Fit for english speakers

Vidste du, at Zürich har et livligt iværksættermiljø af madfolk, der genopliver traditionelle håndværk og udvikler helt nye innovative produkter?

På Israels Plads kan du møde et udvalg af frontløberne fra Zürich madscene.

Mød Petra og Silvan Leibacher, der producerer den traditionelle "biberli" - en delikat ingefærkage med honning og nødder formet i træforme med skønne motiver. Parret har været med til at genoplive et ellers glemt schweizisk håndværk. 

Du kan også møde Mika Lanz fra mikas, der producerer pølser under mottoet "Mit oder ohne fleisch? Ist doch ein wurst!". Han fortæller om sin urbane fødevareproduktion, hvor han laver pølser fremstillet af 100 % økologisk kød fra Zürich. Mika Lanz har desuden brugt to år på at udvikle en vegansk pølse lavet af grøntsager, som du også kan smage.

Så kig forbi Israels Plads og bliv klogere på traditionelle håndværk, urban fødevareproduktion og livet som iværksætter i Zürich.

Din vært
Leibacher: Instagram
mikas: Instagram

En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske storby.

Læs mere om ”Zürich møder København” her.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
25.08
12.00 – 13.00 Gratis

Find event

Copenhagen Cooking & Friends Tent
Israels Plads
1361 København K

Meet pioneers of the Zurich food scene

Petra & Silvan Leibacher present Swiss “biberli”, a delicious gingerbread pastry with honey, almonds molded in beautiful carved wooden models shaped like cute images. The Leibachers have revived an almost-lost artisanal craft and you get to get a taste of it!


At the same time Mika Lanz explains why he invented a sausage made from city raised animals, what the challenges in the development of a vegan option were and what makes urban food production so attractive.


The event is free, but there are limited spaces, so make sure to get your ticket below!


Your host
Leibacher: Instagram
Mikas Wurst: Instagram

A part of Zurich meets Copenhagen
Under the headline "Zurich meets Copenhagen," Copenhagen Cooking presents a friendship city for the first time.


"Zurich meets Copenhagen" consists of a series of events at local venues as well as activities at the Festival Square at Israels Plads from August 24th to 27th, where guests can explore gastronomy, art, and culture from the Swiss metropolis.


Read more about "Zurich meets Copenhagen" here.