Kager og veganske pølser: Mød frontløberne fra Zürichs madscene
Vidste du, at Zürich har et livligt iværksættermiljø af madfolk, der genopliver traditionelle håndværk og udvikler helt nye innovative produkter?
På Israels Plads kan du møde et udvalg af frontløberne fra Zürich madscene.
Mød Petra og Silvan Leibacher, der producerer den traditionelle "biberli" - en delikat ingefærkage med honning og nødder formet i træforme med skønne motiver. Parret har været med til at genoplive et ellers glemt schweizisk håndværk.
Du kan også møde Mika Lanz fra mikas, der producerer pølser under mottoet "Mit oder ohne fleisch? Ist doch ein wurst!". Han fortæller om sin urbane fødevareproduktion, hvor han laver pølser fremstillet af 100 % økologisk kød fra Zürich. Mika Lanz har desuden brugt to år på at udvikle en vegansk pølse lavet af grøntsager, som du også kan smage.
Så kig forbi Israels Plads og bliv klogere på traditionelle håndværk, urban fødevareproduktion og livet som iværksætter i Zürich.
Din vært
Leibacher: Instagram
mikas: Instagram
En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.
”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske storby.