Michelin-kokke laver mad i Fristaden Christiania
I tre dage vil en hemmelig grøn oase på Christiania blive forvandlet til verdens mest progressive skovrestaurant - MATERIA - når Skandinaviens mest innovative Michelin-kokke går sammen om at lave mad i den vilde natur.
Deltag i en gastronomisk ekspedition, hvor alle sanser bruges, med live-optrædener under stjernerne. Smagsmenuen består af indsamlede ingredienser fra Christiania, der er parret med nordiske vine og spiritus.
Fra spiseområdet under åben himmel, ildkøkkenet og den nordiske bar til musikalske kunstnere og optrædener - aftenens gæster vil opleve en enestående spiseoplevelse som ingen anden.
Gør dig klar til årtiets middag.
Kokke line-up
Jae Wilkinson, Mon Oncle*, Oslo
Sebastian Gibrand, medalist Bocuse d'Or Sverige
Alan Bates, Connection, København
Francis Cardenau, Præsident Bocuse d’Or Danmark
Sayan Isaksson, Nour*, Stockholm
Eero Vottonen, Palace**, Helsinki
Din vært
Stars du Nord er en årlig gastronomisk festival som afholdes i naturlige omgivelser i norden. Formålet med festivalen er at promovere nordiske madkoncepter på en gobal skala og give vores dygtige kokke, vimagere, producenter og regionen noget international synlighed.
Instagram