Start med grønt! Kom og lav grønt smørrebrød sammen med Sæson og Madkulturen i Det rullende Madværksted

Festivalpladsen · Indre by Sæson & Madkulturen Fit for english speakers

Højtbelagt med grønt

Grønt smørrebrød er mere end kartoffel og avocado. Vær med, når vi giver vores bud på nye danske klassikere og inspirerer til, hvordan du selv kan bygge et lækkert stykke smørrebrød med sæsonens frugt og grønt eller resterne fra aftensmaden.

Workshoppen foregår under pavilloner, så regn vil ikke påvirke det.

Din vært
Dansk Gartneri er gartnerierhvervets interesseorganisation og har til formål at sikre det danske gartnerierhverv optimale vilkår.

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsorganisation, der arbejder for at styrke madkulturen i Danmark gennem almennyttige og kommercielle projekter.

Eventet er gratis og man kan blot dukke op.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08
14.00 – 18.00 Gratis

Find event

Vendersgade 6
1363 København K

Start with greens! Come and make green “smørrebrød” with Sæson and Madkulturen in our mobile kitchen.

Green Smørrebrød

Green smørrebrød is more than sliced potato and avocado on rye. Join us as we inspire you, with our take on new Danish classics and inspire you to make a delicious piece of smørrebrød yourself with seasonal fruit and vegetables.


The workshop takes place under pavilions, so rain will not be a problem.


Your host
Dansk Gartneri is the interest organization of the horticulture industry and aims to ensure optimal conditions for the Danish horticulture industry.


Madkulturen is an independent knowledge and change organization that works to strengthen the food culture in Denmark through non-profit and commercial projects.


Note that the event is free and you can just show up.