Omegn & Venner med venner
Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til en dejlig frokost under Copenhagen Cooking & Food Festival.
Dagens fem-retters menu laves af en håndfuld af Denny & Sarahs yndlingskollegaer og venner fra branchen – og vi tør godt love, at der er nogle spændende i mængden.
Glæd dig til en frokost med Omegns venner i festivalteltet.
Vores venner er:
Kamille Andersen / Omegn & Venner
Claus Skjærbæk / Le Saint Jacques
Lisa Gudberg Ballisager / Lola
Jacob Hundsdal & Simon Olesen / Møntergade
Emilie Qvist Kjærgaad / Medvind
Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter små iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr
Billetsalget lukker d. 17. august
Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til særlige diæter til dette event. Dog vil der være rigeligt mad, så der er mulighed for at spise udenom.
Menuen anbefales ikke til vegetarer, da der ved eventet vil være fokus på at bruge indmad og andre oversete råvarer, som ofte smides ud.