4-hands dinner Karlos Ponte x Matt Stone (AU)

Cooking i byen · Sydhavn Karlos Ponte Fit for english speakers

Matt Stone(Australien) gæster sin ven Karlos Ponte. Sammen skal de skabe en mindeværdig og bæredygtig 4-hands dinner på Banegården i København.

Med fokus på at minimere madspild og præsentere kreative retter kommer dette samarbejde til at skabe en uforglemmelig madoplevelse.

I løbet af aftenen vil Karlos Ponte og Matt Stone fortælle om bæredygtige principper, samt vigtigheden i at bruge lokale ingredienser, reducere madspild og fremme en mere miljøvenlig tilgang til fine dinning.

Middagen er indendørs. 

Dine værter
Karlos Ponte, er født i Venezuela. Han har arbejdet på mange toprestauranter blandt andet Noma, El Bulli med flere – og så stod han bag Taller og PMY her i København. Nu er han gastronomisk ansvarlig på BaneGaarden og medstifter af virksomheden Table, der blandt andet driver firmafrokost-virksomheden noon, som også har hjemme på BaneGaarden. Han er også medejer af Restaurant Tickett og Perron bageri.

Matt Stone er en af de absolut førende kokke med fokus på bæredygtighed i Australien. Han blev i en ung alder kok på restauranten Oakridge in the Yarra Valley, Victoria. Siden er hans karriere kun gået en vej og det er op!
Instagram

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr

 

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
19.08
19.00 950 kr.

Find event

Banegaarden
Otto Busses Vej 45
2450 København SV

4-hands dinner Karlos Ponte x Matt Stone (AU)

Karlos Ponte and guest chef Matt Stone team up to create a memorable and sustainable 4-hands dinner at Banegaarden in Copenhagen. With a focus on minimizing food waste and showcasing creative dishes, this collaboration promises an unforgettable dining experience.


Throughout the evening, Karlos Ponte and Matt Stone will share insights into their sustainable cooking practices, highlighting the importance of utilizing local ingredients, reducing food waste, and promoting a more eco-friendly approach to dining.


This collaboration promises an exceptional dining experience, where the passion for food, creativity, and sustainability come together to create a memorable evening at Banegaarden.


The dinner is indoor.


Your host
Carlos Ponte, was born in Venezuela. He has worked at many top restaurants including Noma, El Bulli and more - and furthermore, he founded Taller and PMY here in Copenhagen. Now he is responsible for gastronomy at Banegaarden and co-founder of the company Table, which, among other things, runs the company lunch company noon, which is also based at Banegaarden. He is also co-owner of Restaurant Tickett and Perron bakery.


The price below does not include ticket fees