4-hands dinner Karlos Ponte x Matt Stone (AU)
Matt Stone(Australien) gæster sin ven Karlos Ponte. Sammen skal de skabe en mindeværdig og bæredygtig 4-hands dinner på Banegården i København.
Med fokus på at minimere madspild og præsentere kreative retter kommer dette samarbejde til at skabe en uforglemmelig madoplevelse.
I løbet af aftenen vil Karlos Ponte og Matt Stone fortælle om bæredygtige principper, samt vigtigheden i at bruge lokale ingredienser, reducere madspild og fremme en mere miljøvenlig tilgang til fine dinning.
Middagen er indendørs.
Dine værter
Karlos Ponte, er født i Venezuela. Han har arbejdet på mange toprestauranter blandt andet Noma, El Bulli med flere – og så stod han bag Taller og PMY her i København. Nu er han gastronomisk ansvarlig på BaneGaarden og medstifter af virksomheden Table, der blandt andet driver firmafrokost-virksomheden noon, som også har hjemme på BaneGaarden. Han er også medejer af Restaurant Tickett og Perron bageri.
Matt Stone er en af de absolut førende kokke med fokus på bæredygtighed i Australien. Han blev i en ung alder kok på restauranten Oakridge in the Yarra Valley, Victoria. Siden er hans karriere kun gået en vej og det er op!
Instagram
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr