Lav mad med hele familien i Haver til Mavers udekøkken på Frederiksberg

Cooking i byen · Frederiksberg Haver til maver Fit for english speakers

Kom og lav mad med hele familien i Haver til Mavers udekøkken i vores fantastiske skolehaveunivers i Frederiksberg have.
Sammen med Haver til Mavers kokke bliver I guidet igennem tilberedelsen af et lækkert grønt måltid med særlig fokus på kartoflen, hvor hele familien involveres. Bagefter kan måltidet nydes ved langbordet i skolehaven.

Haver til Maver driver gastronomiske skolehaver og hvert år deltager alle 4. og 5. klasser fra skolerne på Frederiksberg i en skolehavesæson, hvor de lærer om vejen fra jord til bord til jord og lærer at lave skønne grønne retter af de grøntsager, de selv har dyrket.

Din vært
Haver til Maver blev stiftet som en almennyttig forening i 2006 af kokken Søren Ejlersen som en nytænkning af den gamle skolehavetanke på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk – født ud af Aarstidernes vision om jordforbindelse og genskabelse af forbindelse mellem dyrkning og måltid, jord til bord, have til mave.

Innovationen lå i at tilkoble maden, måltidet og fællesskabet, at flytte besøget fra ydertidspunkter og fritid til at være en del af skoletiden og i at tilkoble fagprofessionelle ansatte med baggrunde som kok, gartner, landmand eller lignende.

Idag er Haver til Maver vokset til at være et omfattende, gastronomisk skolehaveprogram og en selvstændig organisation. Men, grundideen er stadig den samme: Skoleklasser, der deltager i grundforløbet, besøger stedet 8-10 gange i vækstsæsonen. Hver klasse har deres eget jordstykke, som de passer i grupper, og hvor de lærer at dyrke og tilberede økologiske grøntsager sammen med praksis-mindede fagpersoner såsom kokke, gartnere, landmænd og naturvejledere.

www.havertilmaver.dk

I tilfælde af regn ...
I Haver til Maver laver vi mad i alt slags vejr. Så tjek vejrudsigten og tag tøj på derefter.

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
19.08 20.08
12.00 – 14.00 60 kr.
16.00 – 18.00 60 kr.

Find event

Haver til Maver i Frederiksberg have
Frederiksberg Runddel 3E
2000 Frederiksberg
Danmark

Cook with your family in Haver til Mavers great green universe

Come and cook with the whole family in Haver til Maver's outdoor kitchen in our fantastic green school garden universe in the garden of Frederiksberg.


Together with Haver til Maver's chefs, you will be guided through the preparation of a delicious green meal with special attention on potatoes in which the whole family is involved. Afterwards, the meal can be enjoyed in the school garden.


www.havertilmaver.dk


In case of bad weather ...
In Haver til Maver, we cook in all kinds of weather. So check the weather forecast and dress accordingly.


Potatoes in focus
This year's main name on Copenhagen Cooking 2023 is the potato, and therefore, under the title Kartoffelkram (potato hug), it gets an undisputed leading role in the ambition to make the humble tuber sexy again.


Potatoes are namely full of flavour, cheap, filling, full of virility and good for both body and climate - and it grows everywhere in our soil. See all food events with the potato in focus here and buy this year's potato poster by the Pine Cone Project here.


Kartoffelkram is supported by Kartoffelafgiftsfonden.


Please note that the price below does not include ticket fees.