Rejs jorden rundt med kartoflen
Under Copenhagen Cooking 2023 inviterer Fromberg til 6 delevenlige serveringer med fokus på kartoflen og dens udbredelse. Menuen præsenterer kartoflen fra sine bedste sider i alle tænkelige former og variationer med øje for dens historiske udbredelse og med udgangspunkt i klassiske retter fra hele verden. Der er lagt op til en aften med velsmag, økologi og grønne råvarer, når vi sammen skal en tur jorden rundt med kartoflen. Det hele serveres til deling ved bordet i en uformel ramme. Størstedelen af grøntsagerne er sæsonaktuelle, økologiske, biodynamiske og bæredygtige fra Svanholm Gods.
Din vært
Midt i det ikoniske Vesterbro-kryds, der forbinder Vesterbrogade med Frederiksberg Allé, Værnedamsvej og Oehlenschlägergade, ligger Fromberg - et lokalt spisested med fokus på ordentlige økologiske lokale råvarer, nærende aftensmad og fart på smagene med inspiration fra hele verden.
Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.
Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.
Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.