Tarmflora-boost med fermentering
Kom med til et spændende indslag hvor du kan lære mere om fermentering, og hvordan det kan gavne din tarmflora.
Kok og ejer af Rabarbergaarden Thomas Køster giver dig nemlig tips og tricks til, hvordan du kan fermentere grøntsager i sæson og dermed nyde godt af dem hele året – med særligt fokus og smagsprøver fra knoldsellerien og korianderfrøene, som skal udfordre din perception af, hvordan grøntsager plejer at smage. Du vil også blive præsenteret for fermentering med rødkål - for a at vise alle de mange dejlige muligheder.
Imens vil vores fantastiske vært Trine Krebs tage dig med på en tarmflora-rejse sammen med professor i mikrobiologi og fermentering fra FOOD på Københavns Universitet, Dennis Sandris Nielsen.
Rabarbergaarden er et økologisk drevet holistisk landbrug med restaurant, gårdbutik og bageri, planteværksted, skolehaver og formidling. Gården ejes af Louise og Thomas Køster og drives i samarbejde med ihærdige, kvalificerede og dedikerede medarbejdere.
Rabarbergaarden arbejder hver dag for at producere de bedste grøntsager på en ansvarlig og bæredygtig måde. Gården giver altid det tilbage den har taget fra jorden. Den tilbagefører derfor naturlig energi og næring til jorden for at opretholde jordens balance og frugtbarhed.
Professor i mikrobiologi og fermentering fra FOOD på Københavns Universitet, Dennis Sandris Nielsen, vil lære dig om, hvor mange fantastiske egenskaber fermentering har - både for din krop og velvære, men også for grøntsagen.
Kom med og bliv klogere på din tarmflora, og hvordan du kan styrke dit immunforsvar med simple teknikker samtidig med, at du får mulighed for at smage forskellige bud på fermentering.
I tilfælde af regn ...
Så smækker vi et par parasoller op. Kig på vejrudsigten, før du går hjemmefra.