Smag rødkål tilberedt på forskellige måder
Kender du det, at den halve rødkål fra julemaden stadig ligger i grøntsagsskuffen i marts måned, og du mangler inspiration til at få det sidste brugt?
Køkkenchef og gårdejer Thomas Køster vil på dette indslag tage dig igennem smagsprøver, tips & tricks til rødkål i hverdagen og i det hele taget udfordre din opfattelse af rødkålen. Den kan nemlig meget mere end at blive serveret i en flæskestegssandwich, og så holder den utroligt længe i et køleskab!
Desuden vil Thomas komme omkring dyrkning af rødkålen, hvornår den er i sæson, og hvad du skal være særligt opmærksom på.
Rabarbergaarden er et økologisk drevet holistisk landbrug med restaurant, gårdbutik og bageri, planteværksted, skolehaver og formidling. Gården ejes af Louise og Thomas Køster og drives i samarbejde med ihærdige, kvalificerede og dedikerede medarbejdere. Rabarbergaarden arbejder hver dag for at producere de bedste grøntsager på en ansvarlig og bæredygtig måde. Gården giver altid det tilbage den har taget fra jorden. Den tilbagefører derfor naturlig energi og næring til jorden for at opretholde jordens balance og frugtbarhed.
Grønt Marked
Grønt Marked er en non-profit markedsforening, der siden 2019 har holdt farmers marked om søndagen i forskellige kvarterer i København.
Ved direkte at forbinde forbrugere med landmænd og producenter fremmer markedet vidensdeling mellem by og land. Grønt Marked arbejder for at fremme alternative måder at producere, distribuere, bytte og forbruge på i Danmark ved at gøre lokale, sæsonbestemte og friske fødevarer mere tilgængelige i byen. I mens støtter og fremmer Grønt Marked småskala landbrugssystemer, der producerer med mindre påvirkning.
Du kan finde datoer på Grønt Markeds hjemmeside og følge dem på sociale medier (@groentmarked) eller gennem nyhedsbrev.
I tilfælde af regn ...
Så smækker vi et par parasoller op. Kig på vejrudsigten, før du går hjemmefra.