Kinakål, kram og kimchi
Irina fra Rub & Stub er ekspert i at bekæmpe madspild ved hjælp af klassiske dyder. I dette indslag viser hun, hvordan man kan lave kimchi - en traditionel koreansk ret, der består af fermenteret kål, grøntsager og krydderier.
Vi har alle prøvet at købe et helt kålhoved og følt os overvældede af mængden af kål. Men Irina viser dig, hvordan du kan bruge kinakål, stilke fra krydderurter og andre grøntsager, som ofte ender med at blive spildt, til at lave en lækker kimchi. Kimchien er ikke blot en fantastisk måde at undgå madspild på, men dens komplekse umamismag kan også bruges til at pifte selv den kedeligste restemad op.
Der vil være smagsprøver.
Kom og lad dig inspirere til at reducere madspild ved hjælp af kålkram og kimchi.
I tilfælde af regn..
Hvis det begynder at regne, slår vi parasoller op eller flytter ind i festivaltelt.