Fra squash til mücver
Umut Sakarya er kendt for sin kærlighed til flæsk og brun sovs, men på det seneste har han også erklæret sin kærlighed til det grønne køkken.
På Copenhagen Cooking viser Umut Sakarya sin udgave af grønne 'frikadeller': mücver.
Det er en traditionel tyrkisk ret af friterede revne squash fyldt med urter og krydderier som persille, dild, løg og hvidløg, samt lidt mel og æg for at binde det hele sammen. Retten kan dateres tilbage til det osmanniske rige, hvor den var en populær vegetarisk ret blandt paladsgæsterne.
Så kom og lær hvordan du kan bruge masser af grønt i de tyrkiske mücver, som hele familien kan nyde.
Der vil blive serveret smagsprøver af den tyrkiske mücver.
Grønt Marked
Grønt Marked er en non-profit markedsforening, der siden 2019 har holdt farmers marked om søndagen i forskellige kvarterer i København.
Ved direkte at forbinde forbrugere med landmænd og producenter fremmer markedet vidensdeling mellem by og land. Grønt Marked arbejder for at fremme alternative måder at producere, distribuere, bytte og forbruge på i Danmark ved at gøre lokale, sæsonbestemte og friske fødevarer mere tilgængelige i byen. I mens støtter og fremmer Grønt Marked småskala landbrugssystemer, der producerer med mindre påvirkning.
Du kan finde datoer på Grønt Markeds hjemmeside og følge dem på sociale medier (@groentmarked) eller gennem nyhedsbrev.
I tilfælde af regn ...
Så smækker vi et par parasoller op. Kig på vejrudsigten, før du går hjemmefra.