En sommerfavorit: majsfritter

Festivalpladsen · Indre by Det Grønne Køkken & Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter

Camilla Elise Almblom står bag Veatery, der tilbyder grønne gastronomiske oplevelser til en hver lejlighed gennem middage, catering og afvikling af events for både private og virksomheder.

Veatery startede i 2020 med motivationen for at højne kvaliteten af plantebaseret mad gennem den gode smag og et æstetisk udtryk, og Camilla illustrerer gennem sine nøje udvalgte retter og menuer, hvor smagfuldt, inspirerende og delikat det kan være at spise grønt.

Grøntsagerne er Camillas kreative lærred og det er herigennem, at hun med intuition og kreativ sans, skaber og komponerer menuer efter sæsonens råvarer.

Til denne workshop, handler det i højere grad om at eksperimentere og bruge sine sanser når man laver mad, frem for slavisk at følge en opskrift, samt at anvende de råvarer man allerede har i køleskabet, for derigennem at bidrage til at mindske sit madspil i hverdagskøkkenet.

Under Copenhagen Cooking vil Camilla demonstrere, hvordan man kan anvende danske majs på alternative måder i køkkenet, samt hvordan man bedst muligt får den gode smag af majs frem. Dette vil hun gøre gennem tilberedningen af en af Veaterys mest populære sommerretter, nemlig majsfritters med spicy feta- og avocadocreme og friske urter.

Der vil selvfølgelig være smagsprøver til arrangementet.

 

I tilfælde af regn ...
Så smækker vi et par parasoller op. Kig på vejrudsigten, før du går hjemmefra.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08
17.00 – 17.45 Gratis

Find event

Israels Plads
1361 København K

An absolute summer hit: corn fries

This event will be in Danish.


Camilla Elise Almblom is founder of Veatery, which offers green gastronomic experiences for every occasion through catering and organizing events for both private individuals and companies.

Veatery started in 2020 with the motivation to raise the quality of plant-based food through good taste and an aesthetic expression, and Camilla illustrates through her carefully selected dishes and menus how tasty, inspiring and delicate it can be to eat green.

Camilla puts together Veatery's menus based on seasonal ingredients, and during Copenhagen Cooking she will demonstrate how to use Danish corn in alternative ways in the kitchen, as well as how to best bring out the good taste of corn.

She will do this by preparing one of Veatery's most popular summer dishes:Corn fries with spicy feta and avocado cream and fresh herbs.

There will be served tastings.


In case of bad weather ...
Then we'll put up a few parasols. Check the weather forecast before you leave home.