Det Grønne Køkken på Grønt Marked Nørrebro

Cooking i byen · Nørrebro Det Grønne Køkken & Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter

Det Grønne Køkken er en gennemgående scene på Copenhagen Cooking, hvor alle gratis kan komme og høre, se og smage på sæsonens grønt, frugt, urter, bær og svampe til 16 forskellige sceneindslag over fire dage.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Det Grønne Køkken. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Grønt Marked
Grønt Marked er en non-profit markedsforening, der siden 2019 har holdt farmers marked om søndagen i forskellige kvarterer i København.

Ved direkte at forbinde forbrugere med landmænd og producenter fremmer markedet vidensdeling mellem by og land. Grønt Marked arbejder for at fremme alternative måder at producere, distribuere, bytte og forbruge på i Danmark ved at gøre lokale, sæsonbestemte og friske fødevarer mere tilgængelige i byen. I mens støtter og fremmer Grønt Marked småskala landbrugssystemer, der producerer med mindre påvirkning.

Du kan finde datoer på Grønt Markeds hjemmeside og følge dem på sociale medier (@groentmarked) eller gennem nyhedsbrev.

Det er gratis at deltage, og du kan bare møde op.

Det Grønne Køkken er støttet af Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
20.08
10.30 – 15.00 Gratis

Find event

Skjolds Plads
2200 København N

The Green Kitchen x Grønt Marked

This event will be in Danish


In Det Green Kitchen, we inspire guests to get more Danish vegetables, fruit, herbs, mushrooms and berries on their plates.


Trine Krebs - farmer, author and plant enthusiast - is the host, and on stage you will be able to meet chefs, growers and other exciting food profiles on stage. You can e.g. look forward to experiencing Umut Sakarya, Claus Meyer and Rødder.


The program for Det Grønne Køkken is published continuously.


The Green Kitchen is supported by 'Promilleafgiftsfonden for frugtavlen og gartneribruget'