Det Grønne Køkken på Festivalpladsen

Festivalpladsen · Indre by Det Grønne Køkken & Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter

Det Grønne Køkken er en gennemgående scene på Copenhagen Cooking, hvor alle gratis kan komme og høre, se og smage på sæsonens grønt, frugt, urter, bær og svampe til 16 forskellige sceneindslag over fire dage.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Det Grønne Køkken. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

 

Det er gratis at deltage, og du kan bare møde op.

Det Grønne Køkken er støttet af Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
25.08
16.00 – 22.00 Gratis
26.08
11.00 – 22.00 Gratis

Find event

Israels Plads
1361 København K

Det Grønne Køkken

These events will be in Danish


In Det Green Kitchen, we inspire guests to get more Danish vegetables, fruit, herbs, mushrooms and berries on their plates.


Trine Krebs - farmer, author and plant enthusiast - is the host, and on stage you will be able to meet chefs, growers and other exciting food profiles on stage. You can e.g. look forward to experiencing Umut Sakarya, Claus Meyer and Rødder.


The program for Det Grønne Køkken is published continuously.


The Green Kitchen is supported by 'Promilleafgiftsfonden for frugtavlen og gartneribruget'