1
2
3
4
5
Kom dine medmennesker ved, del maden af store fade og skål med din sidemand, når der dækkes op til langbordsmiddage i byens rum. Føl fællesskabet til Frederiksberg Høstfest på Frederiksberg Allé, Smørrebrødets Dag i Kødbyen, Familiemiddag i Magstræde og på en havnekaj i Sydhavnen! Tryk på banneret for mere information.
Copenhagen Cooking præsenterer i år et nyt signaturkoncept Taste of Copenhagen, hvor særligt restauranter og barer står i centrum for madfortællingen. Under Taste of Copenhagen kan du nyde en helt særlig menu, der fortolkes efter festivalens fokusområder: nærvær og fælleskab. Kom f.eks. til middag i kokkens private hjem, smag på nordisk øl, spis på en flydende restaurant i havnen og meget mere!
Med Copenhagen Cookings app er festivalens events kun et klik væk! Søg efter arrangementer indenfor den kategori du finder mest interessant og køb billetter direkte fra app’en. Med app’ens kortfunktion kan du nemt navigere rundt mellem byens mange arrangementer. Tryk på banneret for mere information.
Cooking Spot har åbent lørdag til lørdag under festivalen. Her har du mulighed for dagligt at deltage i en række spændende aktiviteter: smag delikate lækkerier fra Electrolux Taste Truck, vær med når vinderen af VM i Risotto kåres, giv din mening til kende i Politikens debatter og oplev en masse pop-up events.
Følg Copenhagen Cooking på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder festivalen og tipper om spændende spiseoplevelser i den danske hovedstad. Du kan også dele dine madoplevelser med #copenhagencooking.
Oplev Copenhagen Cooking 21.-30. august 2015

Highlights fra Copenhagen Cooking 2015