1
2
3
4
5
Det er nu muligt at tilmelde jeres events til dette års festival. Tilmelding sker i år via vores nye billetudbyder Madbillet.dk's tilmeldingssystem. Tilmeldingsfristen af events, der skal nå med i det trykte program, er d. 14. maj. Events der oprettes herefter, vil blive lanceret løbende i vores onlineprogram på hjemmesiden samt på sociale medier. Klik på billedet for tilmeldingslink.
Københavns nye øl- og whiskyfestival løber af stablen den 25.-27. august i Forum under Copenhagen Cooking & Food Festival. Omdrejningspunktet er øl og whisky med fokus på høj kvalitet, oplevelse og læring. Festivalen vil give dig en kvalitetsoplevelse, der udfordrer dit kenskab til øl og whisky og løfter forståelsen og interessen for området. Klik på billedet og læs mere.
Årets festivaltema er ”Breaking the New”, og det markerer en ambition hos Copenhagen Cooking & Food Festival om at udforske nye visioner for København over de næste år. Vi giver opmærksomheden til alle de nye idéer, visioner og aktiviteter, der syder og bobler i København og omegn lige nu! Vær med til at vise alle de nye produkter, initiativer, aktiviteter, talenter og samarbejder!
Copenhagen Cooking & Food Organisation of Denmark er gået sammen om at skabe en endnu større madfestival i København. Det nye partnerskab bygger videre på den populære madfestival, Copenhagen Cooking, som er blevet afviklet i København siden 2005, hvor hele byen aktiveres i 10 dage i august med hundredevis af velsmagende begivenheder. Vi glæder os til at se jer til endnu mere madfest i 2016!
Følg Copenhagen Cooking & Food Festival på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder om festivalen og tipper om spændende spiseoplevelser i den danske hovedstad. Du kan også dele dine madoplevelser med #copenhagencooking.
Oplev Copenhagen Cooking & Food Festival 19.-28. august 2016