Årets festivaltema er ”Breaking the New”, og det markerer en ambition hos Copenhagen Cooking & Food Festival om at udforske nye visioner for København over de næste år. Vi giver opmærksomheden til alle de nye idéer, visioner og aktiviteter, der syder og bobler i København og omegn lige nu! Vær med til at vise alle de nye produkter, initiativer, aktiviteter, talenter og samarbejder!
Copenhagen Cooking & Food Organisation of Denmark er gået sammen om at skabe en endnu større madfestival i København. Det nye partnerskab bygger videre på den populære madfestival, Copenhagen Cooking, som er blevet afviklet i København siden 2005, hvor hele byen aktiveres i 10 dage i august med hundredevis af velsmagende begivenheder. Vi glæder os til at se jer til endnu mere madfest i 2016!
Følg Copenhagen Cooking & Food Festival på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder festivalen og tipper om spændende spiseoplevelser i den danske hovedstad. Du kan også dele dine madoplevelser med #copenhagencooking.
Oplev Copenhagen Cooking & Food Festival 19.-28. august 2016