1
2
3
4
5
6
Billetsalget til årets Copenhagen Cooking & Food Festival starter onsdag den 1. juni 2016 kl. 12, så sid klar ved tasterne denne dag og få fingrene i billetter til de arrangementer, du skal deltage i i år. Programmet er under opbygning og vil snart være klar til at præsentere.
Billetsalget til årets Arla Food Fest er nu i gang. Arla Food Fest er en madfestival for børn og unge, som byder på en lang række madaktiviteter, der vil vække børns nysgerrighed på mad. Igen i år er Timm Vladimir den madglade konferencier, der bl.a. vil komme til at præsentere Pagefourmusic og NABIHA m.fl., og selv være med til at "buste" madmyter på Køkkenscenen. Klik på billedet for mere info.
Det er nu muligt at tilmelde jeres events til dette års festival. Tilmelding sker i år via vores nye billetudbyder Madbillet.dk's tilmeldingssystem. Tilmeldingsfristen af events, der skal nå med i det trykte program, er d. 17. maj. Events der oprettes herefter, vil blive lanceret løbende i vores onlineprogram på hjemmesiden samt på sociale medier. Klik på billedet for tilmeldingslink.
Københavns nye øl- og whiskyfestival løber af stablen den 25.-27. august i Forum under Copenhagen Cooking & Food Festival. Omdrejningspunktet er øl og whisky med fokus på høj kvalitet, oplevelse og læring. Festivalen vil give dig en kvalitetsoplevelse, der udfordrer dit kenskab til øl og whisky og løfter forståelsen og interessen for området. Klik på billedet og læs mere.
Årets festivaltema er ”Breaking the New”, og det markerer en ambition hos Copenhagen Cooking & Food Festival om at udforske nye visioner for København over de næste år. Vi giver opmærksomheden til alle de nye idéer, visioner og aktiviteter, der syder og bobler i København og omegn lige nu! Vær med til at vise alle de nye produkter, initiativer, aktiviteter, talenter og samarbejder!
Copenhagen Cooking & Food Organisation of Denmark er gået sammen om at skabe en endnu større madfestival i København. Det nye partnerskab bygger videre på den populære madfestival, Copenhagen Cooking, som er blevet afviklet i København siden 2005, hvor hele byen aktiveres i 10 dage i august med hundredevis af velsmagende begivenheder. Vi glæder os til at se jer til endnu mere madfest i 2016!
Oplev Copenhagen Cooking & Food Festival 19.-28. august 2016