1
2
3
4
5
Kom nemt rundt med bus, tog og metro til Copenhagen Cooking med en 12-timers Eventbillet. Lille Eventbillet i zone 1-4, 30 kr. Stor Eventbillet i alle zoner, 60 kr.
Copenhagen Cooking præsenterer i år et nyt signaturkoncept Taste of Copenhagen, hvor særligt restauranter og barer står i centrum for madfortællingen. Under Taste of Copenhagen kan du nyde en helt særlig menu, der fortolkes efter festivalens fokusområder: nærvær og fælleskab. Kom f.eks. til middag i kokkens private hjem, smag på nordisk øl, spis på en flydende restaurant i havnen og meget mere!
Med Copenhagen Cookings app er festivalens events kun et klik væk! Søg efter arrangementer indenfor den kategori du finder mest interessant og køb billetter direkte fra app’en. Med app’ens kortfunktion kan du nemt navigere rundt mellem byens mange arrangementer. Tryk på banneret for mere information.
Cooking Spot har åbent lørdag til lørdag under festivalen. Her har du mulighed for dagligt at deltage i en række spændende aktiviteter: smag delikate lækkerier fra Arla Unika, deltage under Bite Me Crew's madlaboratorium og giv din mening til kende i Politikens debatter og oplev en masse pop-up events. Du har også mulighed for at købe last minute billetter til en billigere pris på Cooking Spot!
Følg Copenhagen Cooking på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder festivalen og tipper om spændende spiseoplevelser i den danske hovedstad. Du kan også dele dine madoplevelser med #copenhagencooking.
Oplev Copenhagen Cooking 21.-30. august 2015

Arrangementer i dag