Fra den 21.-30. august tænder Copenhagen Cooking atter for blusset, og du kan komme med som frivillig! Som frivillig får du værdifuld erfaring med afvikling af events og muligheden for at møde nogle af de mest toneangivende aktører på den nordiske madscene. Lyder det som noget for dig? Så send en mail til Julie på julie@copenhagencooking.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!
Følg Copenhagen Cooking på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder festivalen og tipper om spændende spiseoplevelser i den danske hovedstad. Du kan også dele dine madoplevelser med #copenhagencooking.
Copenhagen Cooking teamet har til opgave at udvikle festivalprogrammet og kommunikation i samarbejde med festivalens mange samarbejdspartnere. Vi søger 2 kommunikationspraktikanter for ca. 6 måneder, der med stort gåpåmod vil arbejde med kommunikation og events 37 timer om ugen.